HCL.HR

Pravila lajaonice

  • 0 Odgovora
  • 53009 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 40266
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Pravila lajaonice
« : 22. Veljača, 2008., 11:46 »
Lajaonica je mjesto za opuštanje i topice nevezane uz gaming. Podforum Lajaonica nije vidljiv korisnicima koji imaju manje od 5 postova.

Sva opća pravila HCL foruma vrijede i u Lajaonici, ali sa sljedećim dodacima i preinakama:

1. U ovome podforumu dozvoljeno je skretanje s teme (offtopic) i spamanje u jedno umjerenoj mjeri kao i nešto slobodniji način pisanja koji nećemo kažnjavati opomenama i banovima sve dok se piše takvim stilom bez previše pretjerivanja.
 
2. Svako pretjerivanje u skretanju s teme (offtopicu), spamu te pisanju uistinu neprimjerenih i osobito vulgarnih komentara i sličnog, sankcionirati će moderatori i administratori opomenama i banovima s foruma na određeni vremenski period. Neprimjerenost postova ostaje na slobodnu procjenu zaduženih moderatora lajaonice te administratora HCL foruma.

3. Javna prepucavanja, odnosno svađe bilo kakve vrste među članovima nisu dozvoljena.

5. Nije dozvoljeno otvaranje topica za bilo kakve gluposti koje vam padnu na pamet. Svaki novootvoreni topic nadgledamo i ukoliko zaista nema nikakvog smisla ubrzo će biti zaključan i izbrisan, a korisniku koji ga je otvorio će po odluci moderatora možda biti i dodjeljena opomena.

Još jednom ponavljamo da opća pravila HCL foruma i dalje vrijede u Lajaonici, a činjenica da su u ovome podforumu nešto opuštenija pravila oko pisanja postova, spamanja i offtopica, nego u ostalim podforumima, ne znači da to morate zlorabiti i pretjerivati sa vulgarnostima i sličnim stvarima. Budite dobri  :piva:
« Zadnja izmjena: 23. Travanj, 2015., 16:43 Ementaler »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21