HCL.HR

[SA:MP] Haswell Roleplay

  • 0 Odgovora
  • 2115 Hitova
[SA:MP] Haswell Roleplay
« : 18. Travanj, 2014., 00:03 »




  • TKO SMO MI?
- Mi smo nova SA:MP zajednica na Balkanu, točnije Ex-Yu prostoru. Zajednica je osnovana prije 3 mjeseca. Prvi mjesec dana smo se ja(vlasnik) i developer dogovarali tko će šta radit. Prvi video, točnije intro je postavljen prije 2 mjeseca i od tada smo krenuli s postepenim prikazivanjem naših systema na serveru. Prije 3 tjedna smo promijenili ime zajednice iz ''Neon Roleplay'' u ''Haswell Roleplay'' pa smo odlučili da ćemo još jednom snimit početne systeme. Nove videe možete očekivat odmah poslije izrade našeg novog intro videa oko kojeg nam i vi sami možete pomoći, ali o tome ćemo više kasnije.





  • NAŠ GAMEMODE?
- Naš gamemode će biti smješten u Los Santosu, dok ćemo mi koristiti ime Los Angeles znači koristit ćemo realne nazive kvartova i sl.. Gamemode po procjeni našeg developera i po onome što planiramo napraviti je gotov nekih 10% do 15%, no naravno pošto ne ide sve kako bismo željeli(škola ovo ono) odlučili smo da ćemo detaljno testirati naš gamemode prije otvaranja servera što bi značilo da ćemo preskočit javne beta testove kako bismo što prije otvorili našu zajednicu. Naravno, to ne znači da će gamemode biti put bugova. Naravno, u svakom trenutku može nešto poći krivo, no planiramo si dati gasa i obaviti testiranje kako treba.





  • KADA PLANIRAMO OTVORIT ZAJEDNICU?
- Zajednicu planiramo otvorit na zimskim praznicima 2014. godine. Gamemode po našim planovima bi trebao na otvorenju biti na 80 %, ostalih 20 % systema možete očekivat kroz ažuriranja koja bi trebala biti svakih 3 do 7 dana. Pratite nas putem naše Facebook stranice za više informacija.
Naš web site je trenutno u izradi i na 000webhost domeni. Za mjesec-dva očekujte potpuni web site i forum.





  • ŠTA PLANIRAMO NAPRAVIT OD GAMEMODA?
- Još je rano pričat o tome, po našim zacrtima koje smo napravili, to bi jednostavno mogli reći jednom riječju: ''Čudo'' ili kako developer kaže: ''Igru u igri''. Drugi primjer će vam bolje pojasnit sliku naše zacrte.





  • KAKO NAM VI MOŽETE POMOĆI?
- Kao što sam par odlomaka iznad spomenuo, potrebna nam je vaša pomoć. O čemu se tu točno radi?
Sve što trebate je napraviti jeste da lajkujete našu Facebook stranicu i time nam pomognete da napravimo skraćenu Facebook domenu. Ta skraćena domena bi išla u naš intro video. Zašto skraćena domena?
Ta skraćena domena bi išla, kao što sam već rekao, u naš intro video. Intro video ne bi bio baš neki kad bi stavili link Facebook stranice od 2 km? Naravno da ne bi.
Ukoliko vam nije problem lupiti like na našu Facebook stranicu, vama je to par sekundi koji nama puno znače. Hvala. 








Izvinjavam se zbog logotipa, napravljen je za svijetle podloge :/
« Zadnja izmjena: 18. Travanj, 2014., 01:19 Haswell Roleplay »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9