HCL.HR

[SAMP] Unique Online Gaming Comunnity {Otvorenje danas u 20h}

  • 1 Odgovora
  • 2002 Hitova
Unique RolePlay
Poštovani,

Ponovno otvorenje Unique SA:MP servera--IP SERVERA: 188.165.46.219:7771

Server IP: 188.165.46.219:7771
Forum URL: http://forum.unique-samp.com/

- Obavještavamo vas da će se danas 29.03.2015. godine ponovno otvoriti i započeti s radom Unique SA:MP server. Ovoga puta server dolazi sa mnogo noviteta, počevši od reforme kompletnog server i forum tima do unikatnih sistema na serveru. Nadamo se da će te nam se pridružiti danas u 20:00 sati na našem serveru ciji je IP: 188.165.46.219:7771 i započeti sa igrom na našem serveru ukoliko vam se svidi naš gamemod.

•  Gdje i kada se odvija RolePlay na serveru?

Radnja na serveru se odvija u realnom tj. usporednom vremenu sa stvarnim svijetom, sto znaci da smo u 2015. godini. Tehnologija, ekonomija, arhitektura, nivo zaposlenosti, zakon i sve ostale stavke su prilagođene 2015. godini te sve što se danas događa u svijetu možete vidjeti i na serveru.
Radnja se odvija na u malom gradiću po imenu BaySide. Uz okolne gradove čini RolePlay jos boljim i zanimljivijim.


•  Novosti i zanimljivosti na Gamemodu?

Gamemod na serveru skripta osoba sa velikim iskustvom i znanjem. Nije da se hvalimo, ali momci odlično obavljaju svoj posao što će te i sami vidjeti kada se registrirate i započnete sa Roleplayom na serveru. Što se tiče samog gamemoda on sadrži sve potrebne stavke za RolePlay kao što su:
-Legalni i ilegalni poslovi.
-Legalne i ilegalne organizacije (fakcije).
-Unikatni sistemi koji odaju čari Roleplay-u i omogućavaju Vam svaki vid Roleplaya na serveru. Možete biti bukvalno što god poželite, naravno mora biti u skladu sa Roleplay pravilima.
-Preko 150 kuća i apartmana.
-Preko 100 firmi.
Sve ostalo što vas zanima možete pogledati u javnom podforumu na našem forumu koji se naziva: Scripting changelog. U ovom podforumu možete naći sve što je bilo na updateovima i vidjeti same unikante sisteme koje imamo.


- Pored ovih inzvarednih stvari gore navedenih, tu su naravno i server mape. Imamo odličan Mapping Team koji svoj posao obavlja vise nego dobro i zbog toga smo im jako zahvalni.

•  Roleplay na serveru?

Sto se tiče samog Roleplaya na serveru, Unique zajednica je odlucila da ne uvodi previse stroge kazne za prekrsaje u Roleplay-u. Vjerujemo da se svatko može naučiti i dobiti novu šansu tako da ćemo se potruditi da održavamo odličan Roleplay, ali sa ne tako strogim kaznama za kršenje istog. Što se tiče "RPanja" kako mi nazivamo pratimo sve jače i modernije zajednice te kako je tamo tako je i kod nas. Sve je doslovno isto što se tiče korištenja komandi za uljepšavanje Roleplaya. Garantiramo Vam da će te se sigurno zabaviti i uzivati u istom.


Vidimo se na otvorenju, 
Vaš UQ Leading Team.


Odg: [SAMP] Unique Online Gaming Comunnity {Otvorenje danas u 20h}
« Odgovori #1 : 29. Ožujak, 2015., 17:15 »
LOCK & ARHIVA, OTVARANJE ZA PAR TJEDANA... DO TADA NAS MOZETE PRATITI NA FB STRANICI I NA NASEMU FORUMU

FB STRANICA: https://www.facebook.com/Unique.Online.Gaming.Community?fref=ts
FORUM LINK: http://forum.unique-samp.com/index.php

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9