HCL.HR

[ZB]Zapadni Balkan Rpg/Dm

  • 0 Odgovora
  • 619 Hitova
*

Maxone46

  • n00b
  • 1
[ZB]Zapadni Balkan Rpg/Dm
« : 16. Listopad, 2019., 21:36 »
FORUM
:
zb -samp .com

KAKO SE PRIKLJUČITI NA NAŠ SERVER?

Ako vam se ne da čitati tekst ispod i zanima vas samo kako se priključiti na naš server tada posjetite ovo zb -samp .com. Tamo će te nać sve što vam potrebno + upute. A ako vas zanima više tada nastavite čitati...

O ZAJEDNICI / SERVERU:

Zapadni Balkan je gaming zajednica koja je osnovana 2019. godine s ciljem da okupi što više ljubitelja GTA San Andreas multiplayer igre. U vlasništvu zajednice je jedan SA:MP server te jedan Discord server. . Ako smatrate GTA serijal igara zabavnim svakako morate isprobati SA:MP.Na serveru je mod tipa RPG/DM što vama koji možda ovo prvi put čitate ne znači ništa stoga ću objasniti o čemu se radi. RPG = role playing game, što bi u prijevodu značilo igranje uloga a DM = deathmatch što vjerujem da svi koji su ikad igrali neku online FPS igru znaju šta znači. Ugl. server je kombinacija ta dva pojma.
Te nema onih glupih pravila kao na RP (Role Play) serverima.
Možete se zaposliti u jednom od 10 poslova koji postoje na serveru te zarađivati novac legalno ili se možete priključiti nekoj bandi / mafiji te zarađivati novac ilegalno - na vama je, no ukoliko odaberete ovaj drugi način pazite se policije. Novac koji zaradite možete trošiti na šta vas je volja kao i u stvarnosti. Možete kupiti kuću (stvarate se u njoj poslije smrti), biznise (zarađujete bez da radite), aute (statusni simbol) te mnoge druge stvari.Prednost članstva u nekoj bandi / mafiji je prije svega dodatna zarada (ilegalna) no osim toga zabavnije je igrati s grupom ljudi nego sam. Osim bandi / mafija postoji i jedna legalna organizacija (policija) te jedna "elitna" organizacija (hitman agency). Svaka ima svoje prednosti i mane, na vama je da si postavite cilj u koju želite ući (jer nije baš lako ući u neke).Osim gore nabrojenih stvari server ima još razne zabavne elemente (evente, zanimljive lokacije) no nešto morate otkriti i sami, stoga vas pozivamo da se pridružite i uživate u zabavi koju server pruža.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9