HCL.HR

DistrictCrew |Rebirth| |Factions| |Surviva| |Minigames| |PvP|

  • 0 Odgovora
  • 1594 Hitova
*

ManuCruzMC

  • n00b
  • 1
DistrictCrew

IP adresa: 185.4.149.44:25567
MC verzija: 1.7.2
Server softver: Bukkit
Osoblje: Vlasnik: ManuCruzMC
Link na web stranicu/forum/FB stranicu...: stranica: discretcrew.shivtr.com facebook: https://www.facebook.com/Discretcrew


                                         
Već ste čuli za 'DistrictCrew'?

Poznato vam je ime DistrictCrew? Prije 2 godine je postojao server zvan DistrictCrew koji je bio među najboljima na balkanu! Čak smo dosegli rekord od 200 igrača dnevno,ali nažalost zbog neplaćanja servera morao se ugasiti jer su dugovi servera bili skupi čak 500 eura mjesečno! Nakon nekoliko godina okupio sam staru ekipu sa DC te odlučili otvoriti server da mu vratimo staru slavu!

                                               
Spawn
   

Kada uđete na server,stvorit će te se na spawnu,preporučujemo da prije igranja na serveru pogledate server info koji se nalazi odmah pokraj vas kad uđete na server! Sa desne strane se nalazi shop i portal za minigames a sa desne strane se nalazi trade.Što je to trade? Trade je jedino mjesto na serveru gdje igrači mogu razmjenjivati iteme,prodavat itd najvažnije je to što je zabranjena ikakva prevara samo na tom mjestu! Pokraj trade se nalazi portal koji vodi do plotova tj. CreativeWorlda (za sada rade samo plotovi,uskoro stavljamo da će se moći ići na gamemode 1 u plotovima).Na kraju spawna se nalaze portali za najvažnije warpove kao naprimjer: PvP arena,Donacije,Parkour,1v1 arena,

                                   
Minigames
                             

Na serveru ima puno minigamesa neki od njih su: Hunger Games,Zombie vs Players,Skyblock,Paint war i Paintball.Igre su zabavne,ponekad se događa da se paint war zbuga te da nemožete ući u arenu.Ukoliko se to vama dogodi molimo vas da se obratite na našoj stranici kako bi problem bio što prije riješen.HungerGames,paintball i skyblock mislim da znate šta je.Zombie Vs players je igra u kojoj vas napada horda zombija.Što više rundi preživite više će te novaca dobit!

                                 
Plotovi
   

Plotovi su jedni od sigurnijih naćina građenja kuće nitko vam nemože grifat ili claimat kuću.Svaki igrač može imati 3 plota.Na plotovima se često održavaju razna natjecanja za rank builder i slićno...

                                         
Arena

Arena je mjesto gdje se borite kako bi dobili iteme od drugog igrača,igrač koji vas ubije vam nije dužan vratit iteme.Arena je posebna iz razloga što ona može postati i mob arena,tako je u areni imate mjesto gdje stanete da bi se mobovi mogli stvoriti!

                                       
Donacije

Svaki igrač može donirati što bi i bilo poželjno jer tako pomažete serveru da duže traje,preporučujemo da pročitate pravila rankova koja se nalaze na našoj web stranici! Rankovi su jeftini za ovo doba, primjer: rank admin košta 75kn a builder čak 18kn!

                                           
Divljina

Da dođete do divljine morate otići do kraja spawna ili jednostavno upisati /warp divljina.Kako nebi bilo mnogo laga na spawnu od divljine stvorit će te se u zraku te morate skočiti kako bi došli do tla.Nekoliko blokova od spawna je safezona tj. prostor na kojem nemožete graditi kako neki igrači nebi gradili ružne građevine.


Hvala na čitanju teme,nadamo se da će te posjetiti server te da ćemo svi zajedno vratili staru slavu Dc-u!
 

« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2014., 11:34 ManuCruzMC »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9