HCL.HR

Los Balkan RPG/DM (GTA San Andreas Multiplayer SA-MP)

  • 1 Odgovora
  • 12915 Hitova
*

chalky

  • n00b
  • 1
Los Balkan RPG/DM (GTA San Andreas Multiplayer SA-MP)
« : 08. Siječanj, 2014., 17:29 »

Kako se priključiti na naš server?

Ako vam se neda čitati tekst ispod i zanima vas samo kako se priključiti na naš server tada posjetite ovo. Tamo će te nać sve što vam potrebno + upute. A ako vas zanima više tada nastavite čitati...

O zajednici / serveru:

Los Balkan je gaming zajednica koja je osnovana 2010. godine s ciljem da okupi što više ljubitelja GTA San Andreas multiplayer igre. U vlasništvu zajednice je jedan SA:MP server te jedan TeamSpeak server. Na SA:MP serveru dnevno igra po stotine igrača i to ponajviše s balkana tj. iz ex-yu država. Ako smatrate GTA serijal igara zabavnim svakako morate isprobati SA:MP.


Na serveru je mod tipa RPG/DM što vama koji možda ovo prvi put čitate ne znaći ništa stoga ću objasniti o čemu se radi. RPG = role playing game, što bi u prijevodu značilo igranje uloga a DM = deathmatch što vjerujem da svi koji su ikad igrali neku online FPS igru znaju šta znaći. Ugl. server je kombinacija ta dva pojma.


Možete se zaposliti u jednom od 10 poslova koji postoje na serveru te zarađivati novac legalno ili se možete priključiti nekoj bandi / mafiji te zarađivati novac ilegalno - na vama je, no ukoliko odaberete ovaj drugi naćin pazite se policije. Novac koji zaradite možete trošiti na šta vas je volja kao i u stvarnosti. Možete kupiti kuću (stvarate se u njoj poslije smrti), biznise (zarađujete bez da radite), aute (statusni simbol) te mnoge druge stvari.


Prednost članstva u nekoj bandi / mafiji je prije svega dodatna zarada (ilegalna) no osim toga zabavnije je igrati s grupom ljudi nego sam. Osim bandi / mafija postoji i jedna legalna organizacija (policija) te jedna "elitna" organizacija (hitman agency). Svaka ima svoje prednosti i mane, na vama je da si postavite cilj u koju želite ući (jer nije baš lako ući u neke).


Osim gore nabrojenih stvari server ima još razne zabavne elemente (evente, zanimljive lokacije) no nešto morate otkriti i sami, stoga vas pozivamo da se pridružite i uživate u zabavi koju server pruža.

Los Balkan i na Counter Strike sceni
« Odgovori #1 : 14. Travanj, 2014., 20:53 »

Naša zajednica je formirana 2010 godine, počela je sa SA:MP serverom koji radi sa RPG/DM unikatnim modom sve do sad. Rekord na serveru je 500/500 igrača. Zajednica je najposećenija od zemalja bivše Jugoslavije. Sa iskusnom administracijom obaramo sve rekorde. Na serveru je zabava zagarantovana. Ovde vam neću opisivati svaku pojedinačnu stvar jer je zaista bolje da dodjete i uverite se kako smo zaista najbolji na balkanu.


Od skoro smo počeli da širimo svoju zajednicu te smo otvorili par CS servera i u planu su nam još par. Posetite i naše CS 1.6 servere te vidite kako zaista umemo da vam priuštimo zabavu..



Los Balkan zajednica poseduje i TS3 server sa takodje odličnom administacijom. Zatražite stalni kanal kod nas i uživajte u razgovoru sa svojim prijateljima dok igrate na našim serverima..


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9