HCL.HR

Midnight - Projekt by Afrika Gaming

  • 1 Odgovora
  • 2308 Hitova
*

Boris.

  • n00b
  • 4
Midnight - Projekt by Afrika Gaming
« : 03. Travanj, 2015., 22:50 »

MIDNIGHT
Project by Afrika Gaming



Pozdrav dragi naši. Uz roleplay server kojega je preuzeo Joey_ (Paradox), započinje se raditi, točnije započinjem raditi projekt u sklopu Afrike pod nazivom Midnight. Naime, radi se o SA:MP racing serveru, no ne bilo kakvom. Radnja će se odvijati po uzoru na prvi dio filma "Brzi i žestoki" te po uzoru na igricu NFS Underground 2. Kada tek dođete na server, odabrati ćete svoju putanju kojom počinjete, te dobivate zadatak od anonimnog čovjeka. Kada to izvršite, imate određenu svotu novca te nastavljate sa svojim životom. Posjedovati ćete automobil koji ste osvojili (kada osvojite, jer dalje od prve misije ne idete ukoliko ju ne pređete) te nastavljate krojiti svoju trkačku karijeru. Vaš najveći neprijatelj jeste policija koja ne podnosi trkaće i tjunere.
Skriptom ćemo Vas potaknuti da se što više udubite u život racera. Legalnim i ilegalnim putevima, moći ćete zarađivati novac, te skupljati levele. Jedno od toga jeste pljačka kamiona te prodaja dijelova. Naime, da bi to bilo mnogo zanimljivije, postojati će i poslovi na serveru. Ne želimo Vam iznositi previše detalja dok ne dođe vrijeme za to.

Kako skripta bude napredovala, tako ćemo Vas obaviještavati u ovoj temi, kao i mnogo detaljnije na forumu Afrike Gaming ( www.ag-hq.com ).
Voljeli bi poslušati Vaše prijedloge u vezi ovoga projekta, što bi vi na ovoj skripti voljeli vidjeti?




UPDATE POSTA - 1 - Dolazak u Los Santos

Evo odlučio sam snimiti mali video isječak sa uvoda u server koji Vam se prikazuje nakon registracije!
Isprićavam se radi toga što nije učitalo zvuk, imali smo problema sa Frapsom.




UPDATE POSTA - 2 - Naš prvi automobil

Pozdrav dragi naši. Evo stigao je nastavak prvoga dijela klipa sa projekta pod nazivom "Midnight" kojega je pokrenula zajednica Afrika Gaming.

Naime, ovaj dio počinje točno gdje prošli završava. Naš lik sjeo je u taksi, te otišao do autosalona kako mu je i poručeno. Tamo je kupio svoj prvi automobil. Nakon toga dolazi do svoga prvoga izazova, a o tome ćemo drugom prilikom!.

[center
Midnight 2.dio - Naš prvi automobil
[/center]



UPDATE POSTA - 3 - Naš prvi izazov

Pozdrav svima. Evo, došli smo i do 3. dijela. Naime, ovaj put naš lik, nakon kupovine automobila puni level te prvi put dobiva jedan zadatak. Riječ je o prijevozu paketa. Više pogledajte u videu.

www.ag-hq.com

Midnight 3.dio - Naš prvi izazov

« Zadnja izmjena: 04. Travanj, 2015., 13:05 Boris. »

*

Boris.

  • n00b
  • 4
Odg: Midnight - Projekt by Afrika Gaming
« Odgovori #1 : 04. Travanj, 2015., 13:05 »
UPDATE POSTA - 3 - Naš prvi izazov

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9