To kao moje razmišljanje prosječnog Hrvata moram svatit kao uvredu i misliš da drugčije ne razmišljam?
Nu opet ponavljam.
Neka se neredi prave negdje drugo ali ne dirat u Repku. To mi smeta jer sam jedva ovo dočekao kao milijun Hrvata.
Eno HNL kad počme, lomit sve ako treba.
Mrzim Mamića i Šukera isto koliko i ti ili netko drugo. Znam šta radi i kako kradu. Volio bi da odman kreteni odu.
Mala smo nacija naspramn drugih država u Europi. I mi dominiramo nogometom pored Njemačke?
Koja nas nikad nije dobila ? Francuska se pati u svojoj skupini i u zadnjim minutama daje golove? A svi znamo kakva imena Francuska ima na papiru.
A mi igramo osudim se reći, najljepši nogomet na ovom Euru i imamo jaku generaciju igrača koji to mogu osvojit.
Vako dođu huligani pa spuste moral našim igračima a ko zna kad ćemo ovako biti jaki.
Pitao sam starije ljude dali smo jači sad nego 98'? Odgovor je da jesmo, jer nikad tako nismo dobro igrali.
Modrić, Raketa, Ćorluka, Manđžo,Perišić (oni mi prvi pali na pamet) možda će još jedan Euro uspit odigrat ali ga neće igrati kao ovaj.
Ćorić, Halilović,Jedvaj, Rog, Šemper, Pjaca,Lovren što kaže Beus :"mlada krv i ne iskusna." Možda ćemo 2024 ponovo biti jaki, imamo mlade igrače talenitirane i u svakoj utakmici svoj talent pokažu, ako budu u većim klubovim da steknu iskustvo. Daj bože eto.
A prijeti nam kazna i Za svjetsko sad i za iduće Euro. Ali neću ništa na pamet da kažem, pišem kako je moguće.
Evo malo humora