Baš sam malo uspoređivao (nerazumno mi je dosadno ^^) i ispada da se, na lvl25, otključaju stvari tj dijelovi oružja koji uz pomno odabranu kombinaciju daju čak oko 50 poena na damage! To je znači za otprilike 20% jače oružje, u prijevodu, ako se to primjeni na primjerice burstfire rifle, jedan "burst" je dovoljan ako završi na headshotu (nešto slično ak47 iz cod4 promoda ak neko kuži o čemu pričam). Za snajper to znaći jedan metak u torzo ili iznad je dovoljan. Ista stvar vrijedi za armor, koji je daje do 80 poena na health, što je ogromna razlika. Kombinacija tog dvoje daje značajnu prednost.
Nije da me sad to nešto posebno smeta jer će svi to imat u jednom trenutku, ali mislim da bi bilo bolje za community da uvedu servere 0-10 lvl (koji postoje) 10-20 lvl i 20+ lvl. Zar nebi bilo zabavnije i u krajnju ruku kompetitivnije? Još kad se uzmu u obzir igrači koji koriste one custom električno toksično zapaljive metke

uz sav skill koji netko posjeduje ipak nemože parirati, a takvih je sve više, ako ste zamjetili onaj Lmao klan ono je prestrašno.
Gradim si snajper od prvog dana, imam njega i scope x4.00 zoom za stalno, sekundarno koristim burstfire i smg za manje mape. Stavim sliku kad ga izgradim do kraja.