HCL.HR

Counter Strike: Global Offensive

• 504 Odgovora
  • 186676 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Counter Strike: Global Offensive
« Odgovori #240 : 11. Prosinac, 2015., 17:02 »
U dvije godine koliko igram, možda malo više, ovo je definitivno najgori update izbačen.

-1 godina

ostalo x :hihi:

ali rulalo je 5 minuta barem na dmu :wildboy:

*

ZemoBa

• n00b
  • 2
« Odgovori #241 : 11. Prosinac, 2015., 20:43 »
Pozdrav, imam problem sa cs:go, kad otvorim igru pojavi se srn ekran sa natpisom nesto u vezi prikaza slike (graficke), sto se tice grafike nije problem onda, desilo mi se to i na ET simulatoru 2 i samo sam umanjio sliku i normalno sam upalio igru i onda namjestio na fullscreen, e sad kako da popravim ovo ili kako da smanjim sliku mozda pomogne. Inace nije na steam-u mozda je i do  toga..

« Odgovori #242 : 12. Prosinac, 2015., 08:35 »
Kzpi legalno igru na steamu i radice,igru kupis za siću i uzivas,na black fridayu bio 5 eura

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

*

ddoxy

• **
  • 199
« Odgovori #243 : 14. Prosinac, 2015., 10:39 »

*

general98

• 759
  • “Always trust computer games.”
« Odgovori #244 : 15. Prosinac, 2015., 10:26 »
Ovaj novi update je u potpunosti uništio igru,ne razumijem zašto su imali potrebu dodavati ovakve gluposti u igru.

*

imagineak

• **
  • 232
  • And it's Freddie Mercury!
« Odgovori #245 : 15. Prosinac, 2015., 10:51 »
Ovaj novi update je u potpunosti uništio igru,ne razumijem zašto su imali potrebu dodavati ovakve gluposti u igru.

Jedino sto ne valja je nerf na puskama. Pistolji su super, revolver super ideja ali lose realizirano.

*

general98

• 759
« Odgovori #246 : 15. Prosinac, 2015., 11:07 »
Apsolutno se slažem sa tim da je revolver bio odlična ideja,ali stvarno su ga užasno realizirali,em što mu je damage i sada prevelik i cijena se ne uklapa u smisao same igre,znači 1 runda je pistol runda i nemožeš kupiti revolver koji se smatra pištoljem...

*

imagineak

• **
  • 232
  • And it's Freddie Mercury!
« Odgovori #247 : 16. Prosinac, 2015., 06:59 »
Apsolutno se slažem sa tim da je revolver bio odlična ideja,ali stvarno su ga užasno realizirali,em što mu je damage i sada prevelik i cijena se ne uklapa u smisao same igre,znači 1 runda je pistol runda i nemožeš kupiti revolver koji se smatra pištoljem...

Popravit ce to s vremenom. Sto ne trebaju raditi je ubacivati takve gluposti u igru prije nego sto testiraju.

*

general98

• 759
« Odgovori #248 : 16. Prosinac, 2015., 08:34 »

Popravit ce to s vremenom. Sto ne trebaju raditi je ubacivati takve gluposti u igru prije nego sto testiraju.

I trebaju poraditi na anti-cheat sistemu,jer unatoč svim pričama kako je CS:GO odličan po pitanju toga da u igri nema hakera i ostalih šabana to je daleko od istine.Otkako sam prešao u LEM rank viđam ih podosta,neki su čak i od prije imali VAC ban...

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #249 : 16. Prosinac, 2015., 13:12 »
Ne trebaju takve gluposti ubacivati nikako niti "balansirati" postojeća oružja u igri,zamisli igram igru 2 godine nauči se mozak kako i na koji način kontrolirati m4a1-s kao i sva druga oružja i dođu bez ikakve potrebe naprave m4a1-s nerf gdje on postaje beskoristan protiv protivnika koji zna igrati,i  znam da je to sve bilo u vidu da se počne koristiti i m4a4 no šta su postigli nakon toga ništa,umjesto da se balansiraju stvari okrenule su se samo.
Također awp nerf tj usporili su samo kretanje prilikom ciljanja možda to mnogima ne znači ništa ali evo primjer je pro scena,više nije slučaj da svaka ekipa ima gl.awpera i dodati revolver sasvim nepotrebno
Radi se o prije svega competitive igri koja je osjetljiva na takve promjene i utiču znatno na samu igru,no bitnije je svaki mjesec dodati nove skinove ipak je tu profit.. :tired:
Čisto moje mišljenje,igram igru već godinama i znam da je bar meni bila u fazi gdje je sve bilo savršeno što se tiče gameplaya i balansa igre,sad kao da kvare sve što je valjalo,vraćaju se onoj igri kakva je bila kada je izašla svakakva samo ne cs.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #250 : 16. Prosinac, 2015., 17:18 »
malo više kmečite oko nečega što se realno ni ne kuži.

*

general98

• 759
« Odgovori #251 : 18. Prosinac, 2015., 08:30 »
Za taj nerf pušaka izlika im je bila da igrači previše "sprejaju".Srećom sad je više manje skoro sve po starom :clap:

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #252 : 21. Prosinac, 2015., 13:16 »
malo više kmečite oko nečega što se realno ni ne kuži.
kuži neko ko igra 2 godine.

« Odgovori #253 : 25. Prosinac, 2015., 03:31 »
ja nedavno dobija csgo, trenutno 40 sati imam, 2 komp dobija 3 izgubija :/

*

trulex

• **
  • 165
« Odgovori #254 : 25. Prosinac, 2015., 16:34 »
Meni paše svaki update za cs go, i svaki je predobar. Svaka promjena dobro dođe.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9