Ja sam ih ubio iz drugog puta

Prvi put sma ubio smougha pa onda sam doveo Ornsteina na mrvicu HP i bio pohlepan pa poginuo. Drugi put sam ih eto sahranio i kupio sebi Ornsteinov armor + koplje <3 Onda sam otišao da silujem jebenog Artoriasa -.-
PS: Ako misliš da su njih dvojica zajebani, čekaj da vidiš drugog viteza njihovog squada, Artoriasa. On je več jebena zvjer.
Zanimljiva informacija iz svijeta DS koju nikad ne saznaš jer se većina ljudi fokusira na gameplay je da ih je četvero. Artorias abysswalker i njegov "cuko" Great Wolf Sif. U njega je zaljubljena također jedna od vitezova iz squada protiv koje se nikad ne boriš. Zaboravio sam joj ime no srest ćeš je ako pažljivo istražiš DLC. Njene kosti se mogu naći na Artoriasovom grobu. Treći je Knight Hawk Gough. On je najveći od njih i lovio je zmajeve. I kapetan garde je Ornstein Dragonslayer. Najebozovniji od svih i jedini koji je ostao dovoljno dugo živ. Smough je htjeo da pute peti član te ekipe no nikad mu nisu dali jer je jeo svoje žrtve. Od tuda je toliko debeo i nikakav. Uvijek je bio ljubomoran na Ornsteina. Ako prvo ubiješ Smougha, Ornstein mu se nakloni i bude mu žao jer je častan. Ako prvo legne Orstein, primjet ćeš da ostane živ i da mrda rukom a Smough to iskoristi da ga dokrajči iz ljubomore jer je to bio jedini način da ga ubije.
Sad kad znaš ove detalje, možda ti bude interesantnije da tražiš više o njima i tom svijetu :)
http://orig08.deviantart.net/a062/f/2014/069/a/9/four_knights_of_gwyn_by_nessunoy59-d79kukz.jpgNašao sam rad gdje ih je neko nacrtao. Ovim redosljedom su Ornstein, Ciaran(voli Artoriasa) i Sif(Da ne bude zabune, SIf je Artoriasov cuko), Artorias i Gough.