HCL.HR

DARK SOULS

  • 217 Odgovora
  • 58025 Hitova
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #165 : 14. Ožujak, 2016., 22:59 »
Ma tko ce ponovo sve ovo prelazit.Da sigurno bi bilo lakse jer znam levele i koju opremu ponjet,ali grind opet udarat neda mi se fakat.A nazad cu,nakupovat humanitya,vidjet kako se pravi oruzje od dusa bossova imam ih par.Jos malo grinda,kindlovat bonfire na max i pokusat opet.Jest da je to nekih par sati koje cu opet uludo izgubit al mora se jel ovako nevidim nacina da sam dobijem njih dvojicu nema sanse.Mislim da je npc u ovoj borbi od goleme pomoci.Jos debil hocu kupit humanitya ma reko necu kupit cu green shard za mac koji sad ima mizeran ucinak na protivnike.Grind grind grind nema druge :)

*

DINEK

  • *
  • 95
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #166 : 14. Ožujak, 2016., 23:48 »
Heheh. Uzivam u tvojim izvjestajima. Vidim sebe u puno situacija i novou frustracije koju prozivljavas. Ovi bossevi su kao filter u skijanju, il padas ili ides do kraja. Meni je doslovno trebalo 10ak sati da ih rijesim. Svaki puta isao sam i nanovo zginuo. Cijeli vikend je trajalo i naucio sam puno novih psovki. Moj savjet je da ugasis igru na dva dana pa opet ponovo  :D . Nemoj odustati jer te ceka puno lijepih stvari poslje njih  ;) .
« Zadnja izmjena: 14. Ožujak, 2016., 23:55 DINEK »
Il´bum, Il`dum!

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #167 : 15. Ožujak, 2016., 00:30 »
A gledaj ludilo su mi leveli uradjeni,toliko raznoliki,odlicno izgledaju,svijet je prekrasan i fakat me zanima sta ide iza ovoga ako ovaj Anor uopce uspijem rijesit.Gledat cu maket se iz njega otvorio sam precice,moze se protrcat pored protivnika pa nece bit veliki problem do onih letecih djavola stic da me prebace do one tvrdjave.I imam divine oruzje pa cu vrlo vjerojatno do katakombi skoknut.Al sutra definitivno necu igrat.Odmorit malo,igra nemilo dize zivce pa i to pokusat malo se odmaket :) Iako pored tolike muke koju izaziva kod covjeka opet je brutalno privlacna za igrat i neda mira.

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #168 : 15. Ožujak, 2016., 08:19 »
Nemoj odustati jer te ceka puno lijepih stvari poslje njih  ;) .

da, čeka ga drugi, lošiji dio igre lol ;_;

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #169 : 15. Ožujak, 2016., 09:43 »
Jel losiji ili tezi ?

*

DINEK

  • *
  • 95
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #170 : 15. Ožujak, 2016., 10:17 »
Nemoj odustati jer te ceka puno lijepih stvari poslje njih  ;) .

da, čeka ga drugi, lošiji dio igre lol ;_;
Konkretno sam mislio na malo lakse putovanje s obzirom da mu je muka sad od vracanja itd. Sto se mene tice, ako je definicija "drugog dijela" ovo kaj mu je ostalo jos za rijesavati, ne smatram da je losije od predhodnog.. ima tu jos ljepih i izazovnih mapa i vrhunskih borbi  :) .

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Il´bum, Il`dum!

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #171 : 15. Ožujak, 2016., 10:45 »
nez, meni je taj drugi dio bio osjetno lošiji

osim dlc-a. nez gdje to smještamo, al to rula.

*

iris94

  • ***
  • 644
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #172 : 15. Ožujak, 2016., 12:08 »
nez, meni je taj drugi dio bio osjetno lošiji

osim dlc-a. nez gdje to smještamo, al to rula.

Drugi dio na prvi pogled stvarno rula. Bolji gameplay, armori, borba itd itd. No ako uspiješ da upratiš priču u kecu, onda ti dvica bude nevjerovatno pusta i dosadna.

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #173 : 15. Ožujak, 2016., 12:21 »
ne, mislio sam na drugi dio prve igre. nakon anor londa otprilike.

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #174 : 16. Ožujak, 2016., 20:17 »
Kakva glupost nitko od prodavaca ne prodaje humanity.Ubijam pacove 2 sata u depths i to je proslo besmisleno ono ni jedan jebeni humanity da bace.Poludio jos imam nekakav prsten sta sam skupio u sens fortress koji povecava discovery rate al zakurac.Catacombe rijesio,vrlo lagano,nema humanitya.Neznam,jos cu malo igrat po Depths necel koji stakor bacit sta ako ne DS dovidjenja,nemam volje,krenuo bih ponovo al previse sam utukao vremena i nemam volje.Najgora stvar sad mi se neda ni duja startat kad keca nisam dovrsio.Joystick je par puta sakama iznabijan pa je i on krenuo stekat pa sad nema sanse da sam dobijem solo onu dvojicu debila jebem im mrtve kosti.Valley of drakes i deamon ruins nisam istrazio al mislim da na oba mjesta nebi trebo bit budem to malo istrazio necel gdje bit tog humanitya ako ne definitivno nazalost stop.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #175 : 16. Ožujak, 2016., 20:37 »
Može ih se solo sredit. Koristi stupove u svoju korist i imaj jako puno strpljenja. Nije čudno ako borba potraje duže od 10-15 minuta.

EDIT: ali ovo što Iksi govori je istina, baš... činjenica. Vrlo brzo nakon te borbe dolazi znatno lošija polovica igre. Po meni odmah nakon aktivacije bonfirea na balkonu The Duke's Archives.
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak, 2016., 20:40 Freddy »

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #176 : 16. Ožujak, 2016., 20:38 »
git

gud

:faca:

*

DINEK

  • *
  • 95
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #177 : 16. Ožujak, 2016., 20:55 »
Hehehe, umjesto da trosis sate na farmanje napadaj njih dvojicu. Ako treba i sto puta sve dok ne nacucis svaki njihov potez, smjer kretnje i slabosti. Probaj sa stupovima kako veli Freddy ili neku drugu taktiku. Ja sam imo lika nakrcanog black setom i jedva je hodo al sam tuko orinsteina pa bjezi na drugi dio hale i cekat da opet dode pa udri i bjezi samo sto dalje od debelog. Kad je ostao debeli koristio sam stupove i super funkcionira. Naravno dok sam nasao svoju taktiku zginuo sam miljon puta, stim da bi znao ubiti jednog, umro vratio se pa umro za 15 sek
Il´bum, Il`dum!

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #178 : 16. Ožujak, 2016., 21:38 »
Hm nije mi palo napamet koristit stupove,mozda bi se moglo oko njih kruzit pa koji udarac uputit.Definitivno cu to pokusat.Hvala na savjetima

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #179 : 17. Ožujak, 2016., 17:20 »
Nemoj samo kružiti oko jednog stupa, jer će te onda napast svaki s jedne strane. Hodaj cijelo vrijeme u rikverc i drži ciljnik na Ornsteinu. Stupovi služe za izbjegavanje njegovih dalekometnih napada. Koristi štit sa 100% fizičke redukcije ili sa visokom otpornošću na električne napade. Mislim da su tu dobri Dragon Crest Shield, Knight Shield? (onaj crveno-plavi koji nađeš na balkonu nakon svinje u Undead Parishu) i Eagle Shield iz Blighttowna, ali mislim da on ima 95% fizičku redukciju. E ili pak Giant Shield ako to možeš nositi. Uglavnom govorim iz glave, nađi si štit koji ima najbolje statistike u ta dva polja.

Kruži u krug oko prostorije, tako da ti Smough uvijek bude daleko i da Ornstein bude između vas dvoje, onda ne moraš previše misliti na Smougha, čak i ako se desi da ti se približi će se zaletjeti u stup i ti samo nastavi u rikverc do drugog stupa. Kada prođeš sva četiri stupa u nizu, onda čekaj priliku (ali nemoj predugo čekati, odmah nakon prvog njihovog napada) i pređi popreko na drugu stranu dvorane... i tako u krug stalno. Smough tom taktikom nije nikad prijetnja, a Ornstein će se tu i tamo zaletiti na tebe i pogoditi stup. Pazi na to što ponekad prođe dalje od stupa, jer se ne prestaje kretati dok ne dođe do tebe, pa ako je zapeo u animaciji će nastaviti čim se "odglavi". U tom trenutku ovisi o tvom buildu ili izbjegneš taj napad što je jednostavno i udariš ga dva puta ili blokiraš taj napad, što je još jednostavnije i udariš ga dva puta.

Strpljenja i na taj način ih možeš srediti bez da te ijednom ozlijede. Još jedan plus tog načina je što je Smough u drugoj fazi daleko lakši protivnik od Ornsteina, pa tu ne bi trebao imati problema.

Pretpostavljam da ne igraš magični build, jer da igraš realno ne bi nikad imao problema niti bi igdje zapeo lel. Preporučam ti onda neko oružje sa većim dometom tipa MSGS ako ga imaš, iako bi također bilo dobro imati neko brže oružje od toga i bili bi idealni Great Scythe ili bilo koje koplje. Mislim da je jako dobro oružje za tu borbu i Iron Golema prije njih Lightning Spear koji si morao pokupiti u Sen's Fortressu. Ornstein začudo nema visoke lightning protekcije, a Smough je čak slab na lightning, pa eto, digni ga barem na +3 i šibaj.

Čini se puno i komplicirano, ali ako ćeš ih ići čizati na ovakav način onda je to jedna od dosadnijih i jednostavnijih borbi u igri. Samo strpljenja i sretno :piva:
« Zadnja izmjena: 17. Ožujak, 2016., 17:23 Freddy »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9