HCL.HR

DARK SOULS

  • 217 Odgovora
  • 58024 Hitova
*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #195 : 18. Ožujak, 2016., 16:36 »
Aha, ma nisi vjerojatno. Nema veze, možeš se uvijek vratit :)

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #196 : 18. Ožujak, 2016., 16:42 »
A iskreno sad sam malo pogubljen gdje ici,rano sam otkrio valley of drakes pa mislim da to napadam.Isto kad sam hydru ubio iza vodopada nize imaju ljestve i tu su dva podrucja.Al nekakav hrcak me napadne :) roknem ga pojave se jos dva,slab level bio,pa mozda se tu uputim.Ubio sam tu 2 bossa pa jedina dobra stvar je sto nemoram o tome brinut nego samo malo istrazit to podrucje sta jos tu ima.Blighttown isto moram posjetit ponovo jer sam slabo hodao po onom otrovnom jezeru a taman cu se nakupit u darkroot gardensima i basinu onog bilja sto lijeci.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #197 : 18. Ožujak, 2016., 17:52 »
Valley of the Drakes nije pravo područje, to je čisto prolaz par područja. Kaže ti Frampt kad mu daš Lordvessel što sad moraš radit, ako ideš njegovim questlineom. Moraš sakupiti četiri duše lordova: Seath u Duke's Archivesu, četiri kralja u Abyss (pristup tome kroz New Londo Ruins), Gravelord Nito u Tomb of the Giants (kroz katakombe) i Bed of Chaos u Izalithu. Preporučam ti da Bed of Chaos pustiš za kraj, jer je to baš kad igra dosegne dno dna i stvarno za srediti kad ti već pomalo dojadi, inače bi ti vrlo lako moglo uništiti doživljaj.

Ne želim te osim toga upućivati na stvari, ali uobičajen nastavak nakon Anor Londa je Duke's Archives, onaj put lijevo od prvog bonfirea u Anor Londu.

EDIT: samo savjet, puno više slušaj i prati NPC-eve sad, baš pamti što ti kažu. Nakon Anor Londa igra prestaje biti povezana i tečna cjelina kao što je to bilo prije.

EDIT 2: a i uvijek ti ostaje DLC  :D Ako si sad baš u Darkroot Garden mogao bi DLC sredit odmah nakon toga, mislim da je to tematski i po levelima savršen trenutak za to.

EDIT 3: također, u ovom trenutku u igri možeš završiti barem jedno 3-4 questa. Ne preporučavam rješavanje questova na prvom prelasku, ali čisto da znaš da postoji mogućnost.
« Zadnja izmjena: 18. Ožujak, 2016., 18:06 Freddy »

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #198 : 18. Ožujak, 2016., 21:22 »
Hvala na uputama ! A znam gdje se nalazi taj duke archives i tamo napadam.Nadam se da nece prevelik smor level bit :)

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #199 : 19. Ožujak, 2016., 03:04 »
lmao

A gledat gdje trebam ici i kako pojedine neprijatelje rjesavat to nema sanse,to ubije svaku car igre i onaj osjecaj kad prodjem odredjen dio i razmisljam kakvi me gadovi cekaju iza slijedeceg hodnika.

i onda tjedan dana nakon toga ti ekipa na forumu doslovno piše gdje trebaš ići, objašnjava lore i daje taktike za bossove. :^)

*

iris94

  • ***
  • 644
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #200 : 19. Ožujak, 2016., 06:32 »
Zanemari Ixija. Nema ništa loše u tome da tražiš pomoć raje jele ^^  Šta koristiš trenutno i na kojim stats si fokusiran?

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #201 : 19. Ožujak, 2016., 09:11 »
Ixy znam gdje je duke archives jer sam slucajno nabasao,Nito gdje je takodjer slucajno.Ostalo nemam blage i volim pitat ovdje a ne bauljat 5 sati po mapi trazit,nemam toliko slobodnog vremena za posvetit se igrama 0-24, ako se ti mozes studiozno posvetit svakoj igri meni je drago zbog tebe ali ja nemogu.
Iris 25 vit 25 end 10 str 35 dex,estus flask +2,thief armor,spider i knight shield,balder side sword,great scyte i uvijek nosim brdo onih pizdarija sto se moze kupit od one babe,da oruzje pojaca s vatrom,otrovom,to me u biti i spasava u vecini gutavih situacija.Imam i ono lighting spear ono mi je u biti najjace oruzje al mi je odvratno,previse stamine koristi a i lose sa njim igram.Bez obzira sto balder i scyte manje zadaju stete puno bolje igram sa njima.Moram se vratit u Blighttown malo istrazit ono jezero,tu sam stvarno malo vremena proveo tu mora bit zanimljivih stvari za pokupit,takodjer po darkroot basin i gardens pobit one sta je ono hrcak il nesto tako tu imaju dva dijela koja nisam istrazio al sad sam dovoljan level da izvidim sta ima,i u anor londo malo grind jer one vitezove je prelako ubijat a dosta dusa bacaju.

*

iris94

  • ***
  • 644
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #202 : 19. Ožujak, 2016., 10:36 »
Sve ti je dobro. Digni str na 15 i dex na 40 i nakon toga deri vit i end koliko želiš i to je to. Nemoj ništa prelaziti sa 40. Ako već sve napucaš a ne znaš šta ćeš u životu onda idi sa dex na 50 ali dalje od toga nema potrebe. Jel znaš kako dići balder sword na +15, mislim da li si našao šta ti je potrebno za to ili su već usrao mač i stavio na njega vatru npr ili tako nešto ^^

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #203 : 19. Ožujak, 2016., 10:50 »
Balder i great scyte +15 standarno bez ikakvih dodataka vatre i tih pizdarija.Imam katanu s vatrom longsword divine ako zatreba,koplje lightning.Scyte zasad odlicno sluzi malo sinoc u duke archives ulazio bez problema porjesavao neprijatelje.Nisam imao full heatlh kutija ona blesava me pojede i stao igrat,sutra nastavim.

*

iris94

  • ***
  • 644
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #204 : 19. Ožujak, 2016., 18:41 »
Pa to je to onda. Nemaš više išta da mjenjaš. Samo da se ubijaš pokušavajući da ubiješ bossove. Jači od toga bit nećeš :)

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #205 : 28. Ožujak, 2016., 23:20 »
Grindao bezveze po Anor Londou i naletim na sliku i uvuce me :) kad ono Ariamis,definitivno vrh nivo,od svega vidjenog najvise me se dojmio i iskreno pomalo napatio.Bossa rijesio iz drugog pokusaja.Darkroot gardens i basin istrazeno sve,ubio vuka,jako lagan boss.New londo ruins dosta jednostavan level,jedino me smorilo sto sam milion puta pao sa ivice.Cetiri kralja su bila lagana,zaleti se na njih i udaraj,nemaju udarca koji je instant smrt pa su dosta jednostavni.Duke archives takodjer presao,nije bio tezak,jedino me smorilo sto sam kod bossa popusio dupli curse pa sam morao nazad da kupim onaj item sto skida kletvu.Onda ga sredio iz prvog puta,nabacio opremu s dobrim anti curse statsima i ajd bok.Trenutno u catacombama,al prokleti mrkli mrak kurca nevidim,iz dosadasnjeg iskustva vjerojatno cu negdje nekakvo svjetlo pokupit al propao par puta dopizdilo mi kad uhvatim vremena nastavim.

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #206 : 29. Ožujak, 2016., 10:25 »
Sa Priscilom se i nisi morao boriti. Mogao si samo produziti do one litice. U katakombama neces pokupiti nikakvo svjetlo. Ne znam koliko si bildao inteligenciju ? Mozes kupiti svjetlo i koristiti ga pomocu katalista? Mislim da ga ima ona treba koju si spasio od one dvojice u Tomb of the Giant pojavi se u Undead Parish kod oltara blizu stepenica koje vode do Gargolina.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: DARK SOULS
« Odgovori #207 : 29. Ožujak, 2016., 18:12 »
Pretpostavljam da si u Tomb of the Giants, ne u katakombama kad te muči svjetlo? Jer ako ne, ako već u katakombama imaš problema, onda će ti definitivno trebati nešto za TotG.

Dusk će ti prodati Cast Light magiju koja je najbolji izvor svjetla u igri. Osim toga u TotG ćeš sresti određenog legendarnog NPC-a i ovisi kako stvari završe s njime ćeš pronaći Skull Lantern koji staviš u off-hand slot kao štit i koristiš poput štita, samo umjesto štita funkcionira kao lanterna. Treća opcija je Sunlight Maggot, kojeg ti mogu opisati kako nabaviti, a možeš i potražiti na netu, ali ne preporučam. Sunlight Maggot je malo kompliciran i ima veze s najvećim side-questom u igri i bilo kakve informacije o tome bi ti uništile sve to. To je više item koji ćeš uzeti na svakom prelasku nakon prvog ili barem na svakom na kojem si odlučio taj quest riješiti na taj način. U suprotnom trebaš sequence breakat igru, što opet... nije za prvi prelazak, jel. Uglavnom, Sunlight Maggot je item koji staviš na glavu, zamijeni ti bilo kakvu kacigu ili šešir i funkcionira isto kao Cast Light.

Po korisnosti nekako generalno idu:

Cast Light - castaš i to je to, prati te izvor svjetla.
Sunlight Maggot - zamijeni head item i osim toga radi kao Cast Light.
Skull Lantern - moraš maknut štit da posvijetliš ispred sebe.

EDIT: dakle za tebe je možda najbolji Skull Lantern? Ne znam koji si SL, ali čini mi se da nisi dirao INT do sad i da si dovoljno visok SL da ti je tlaka grindat duše samo za to. Najjednostavniji catalyst zahtjeva 10 INT, a ne znam koliko Cast Light, ali vjerojatno još više, možda 12 (?). Uglavnom, to bi moglo biti kojih 6 INT levela, što je puno u ovom dijelu igre.
« Zadnja izmjena: 29. Ožujak, 2016., 18:20 Freddy »

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #208 : 29. Ožujak, 2016., 19:16 »
@Freddy
Zaboravio si i četvrtu opciju tumarati po mraku  :D
Ja sam prvi put prošao po mraku a drugi put cust light  ;)

Odg: DARK SOULS
« Odgovori #209 : 30. Ožujak, 2016., 07:28 »
Nasao skull lantern,sad se moze normalno kroz tomb of the giants :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9