HCL.HR

Dex

 • 3 Odgovora
 • 2317 Hitova
*

doktor1

 • ****
 • 1407
Dex
« : 04. Listopad, 2015., 13:13 »

Službena stranica
Platforma: PC/Mac/Linux, OUYA, PS4, X1, Wii U
Igra izalašla: 07.05.2015, (PC) / Enhanced Edtion dolazi 05.10.2015 / na konzole dolazi 2016

Dex je 2D, side-scrolling, open-world cyberpunk RPG sa fokusom na istraživanje i nelinearni gameplay.


Discover the truth behind an enigmatic AI striving to reach the Singularity, a theoretical “event horizon” in which artificial intelligence will surpass human intelligence and all bets about the future will be off.

Explore the futuristic city of Harbor Prime and meet its many inhabitants, answer the challenges the city has to offer, roam the neon-lit streets, and augment your character with skills and implants.Enhanced Edition:
    Manual saves anytime during gameplay
    New user interface and better support for gamepad
    Improved enemy AI
    Revamped AR and Cyberspace modes
    The possibility to use weapons while walking and crouching
    Support for Steam Achievements, Trading Cards and Badges
    German, French and Hungarian localization
    Better audio and sound effects
    Multiple other fixes and improvements
_________________________

*

snowblind

 • Suradnik
 • ******
 • 9339
Odg: Dex
« Odgovori #1 : 05. Listopad, 2015., 10:08 »
Sjećam se ovog s Kickstartera. Nisam ni znao da je izašla igra pa bi se mogao ovaj EE probati uskoro.

*

snowblind

 • Suradnik
 • ******
 • 9339
Odg: Dex
« Odgovori #2 : 09. Listopad, 2015., 21:47 »
Mogu reći, poprilično sam iznenađen igrom i to u pozitivnom smislu. Krenuo igrati prekjučer čisto da probam i odjednom dva sata prošla samo tako i danas završio.

Ono što mi je ogromni plus je dizajn lokacija. Niti jedna nije prevelika pa uopće nije problem skakati od jedne do druge kada se rješavaju zadaci. Sam RPG dio je solidno riješen, mislim na odabir skilova i to. Slobode u razgovorima ima, ali tek na nekoliko mjesta to utječe na gameplay koliko sam primijetio. Isto tako, ovisno kako se sporedni zadaci završavaju, to isto može utjecati na iduće u smislu da se dobije nekakav popust i slično.

Najveća zamjerka ide kod "stealth" gameplaya. Kako se radi o 2D naslovu, kada se uđe u novi ekran ne može se uvijek vidjeti kako je stražar okrenut i koliko mu je vidno polje dok se ne nabavi augmentacija za to. Često mi se događalo da mi borba postane ne izbježna, no barem je zabavna što se tiče šaketanja jer se treba tempirati izbjegavanje i blokiranje te bude dosta izazovno ako je više različitih protivnika na ekranu. Može se i pucati, ali nisam previše koristio oružje osim za uništiti turrete ako ih nisam hakirao. Uglavnom, postoji izbor jel će se skilovi ulagati u šaketanje ili pucanje.

I da, hakiranje je također dosta dobro osmišljeno. U biti to je mini igra kao, ne znam, najbliže što mi trenutačno pada na pamet je Velocity 2X leteći dio. Upravo su mi ti dijelovi i bili najizazovniji dok nisam uložio u skilove. Tu još moram pohvaliti developere što nisu pretjerivali s veličinom sajberspejsa pa da hakiranje bude naporno, što je pogotovo vidljivo na kraju igre.

tl;dr Preporuka svakome tko traži nešto za igranje u otvorenom svijetu, a da ne mora uložiti hrpu vremena. Ako se ne varam, trebalo mi je oko 10 sati.

*

doktor1

 • ****
 • 1407
Odg: Dex
« Odgovori #3 : 10. Listopad, 2015., 11:36 »
Pohvala i po pitanju voice actinga za sve razgovore!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9