Ja ću se evo požaliti na igru I reći da sam duboko I jebozovno razočaran. Odustao sam od Witchera 2 koji nikad nisam igrao, nebil ovo probao. Skinem sa neta(uvijek kupujem igre, no prije toga skinem da probam), instaliram, sve fino I glatko.
Prologue mi je beton dobar, borba stabilna, taktički mod ko govno pa je bolje igrat u stvarnom vremenu. I super mi je igra bila prvih dva, tri sata....dok nisam došao do Hinterlands. Od tad mi je sve krenulo nizbrdo. Igra je jebeni singleplayer MMORPG

Glupi protivnici koji se u pojavljuju random na mapi i bezveze stoje dok ih ne ubiješ, ogromne mape...ispunjene apsolutnom ničim. Masa beskorisnih stvari da se pokupi, backtracking, i million jebenih questova koji počinju tako što nađeš Pismo. Čovjek bi rekao da se cijeli hinterland iselio i ostavio pisma za tebe. Questovi su Bog dao beton jaki. Ubij 5 vukova, naberi tri cvijeta, donesi hrane i nađi nam deke.
No nekako sam prešao preko toga i otišo iz hinterlands nebil video malo main questa. Napredovao sam, otključao nekoliko novih dijelova...i shvatio da je apsolutno svaki dio igre mmorpg grindfest. Gdje god da dođem isti protivnici i ista monotona borba. Povrača mi se od toga što me igra podsjeća na star wars the old republic, a singleplayer igra je. Isti stil i borba od Age of Reckoning, samo nekoliko puta lošije. Smatram da je Bioware ovdje dao kvantitet a ne kvalitet, i stvarno mislim da velika ocjena ide samo od fanboysa. Dragon Age Origins sam završio prije sedam dana po 14-ti put...kakva fenomenalna igra.
Odo sad da igram Witcher 2, pa da imam save spremljen za trojku kad budem uzeo grafičku aBd. Inqisition ću kupit nekad poslje kad bude na popustu i pokušati još jednom da mu dam priliku. Možda je bolja igra sa patchevima i ostalim stvarim..ne znam. Sad kad imam par dana vremena, mislim da ću to posvetiti Witcheru 2 kojeg nikad nisam igrao.