HCL.HR

F1 serijal

  • 21 Odgovora
  • 10510 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #15 : 05. Listopad, 2020., 03:43 »
Nakon vrlo dobrih rezultata u posljednje vrijeme na red je došla i VN Mađarske koju inače volim, kako vozit, tako gledat IRL. Odlični rezultati s slobodnih treninga za oba vozača RIMAC F1 Teama, no Mick se nije iskazao u Q1. Ostvario sam sedmo vrijeme u Q3. Turbo Durability 1 upgrade paket je složen na bolidu, dok weight distribution - pozicioniranje ćelija energije nije uspio u inicijalnoj fazi, pa će stići za VN Belgije. U nastavku pogledajte vjerojatno moju najgoru utrku u dosadašnjem kalendaru iako je do tog kobnog 15-og kruga, za mene sve izgledalo idealno.







​​​​​​​https://youtu.be/vFRmH6Qbht8


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #16 : 07. Listopad, 2020., 14:13 »
Nakon katastrofalnog vikenda u Mađarskoj di sam prokockao potencijalni podij, evo nas pred najdražom utrkom mi sezone - Spa-Francorchamps iliti VN Belgije. Bolid je dobio malo drugačiji set sponzora kao i personalizirane brojeve (koje sam majstorski podesio i napravio u photoshopu). Bolid mi sada izgleda prekrasno. Ideja za izgled bolida mi je pala na pamet iz nostalgije prema Brown GP-u, a RIMAC Automobili dali su zeleno svjetlo za novi vizualni identitet F1 momčadi. Slobodni treninzi pokazali su da smo zaista jako brzi na stazi. Ja drugo vrijeme, dok je Mick Schumacher postavio deseto vrijeme na slobodnim treninzima. U kvalifikacijama za mene uspijeh karijere, dok se Mick vratio sivilu drugog vozača momčadi te ostvario 19-to vrijeme kvalifikacija. Ispred nas je utrka koju vrijedi pogledat, jer po prvi puta u karijeri imamo POLE, što znači da startamo s prve pozicije. Bacite like, share and subscribe.















https://youtu.be/zq8_qya6sDc

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #17 : 08. Listopad, 2020., 17:32 »
FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2020






Nakon vrlo dobre borbe s Hamiltonom na Spa-Francorchamps i drugog mjesta, pred nama je VN Italije iliti FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2020. Na slobodnim treninzima sam uz Ferrari bio najbrži, a iznenađenje smo pripremili i u kvalifikacijama. Vodeći dvojac koji će startati iz prvog reda su Vettel i Leclerc. Bottas starta treći, ja iz trećeg reda te Hamilton tek sa sedme startne pozicije. Fenomenala utrka sa puno dešavanja i puno lijepih pretjecanja. Sjajna borba s Bottasom i prava je šteta što Ferraristi nisu izdržali, mogla je to biti vrhunska utrka na domaćem tlu. U trećem krugu imao sam jedno od najljepših pretjecanja ove sezone! Biblijski potez kako sam ga nazvao! U 15-om krugu sam imao također još jednu velemajstoriju i vjerojatno najbolji switchback sezone! Vjerojatno utrka sezone zasada za mene. Šef, tim i cijela momčad je presretna s raspletom utrke! 














*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #18 : 11. Listopad, 2020., 10:32 »

Nakon fenomenalnog uspjeha i suverene pobjede na VN Italije, ispred nas je vikend u Singapuru. Na krilima pobjede mediji su mi prirodali puno više pažnje nego što je to bio slučaj do sada. Pred nama je jedan ozbiljan upgrade gearbox izdržljivosti te redukcija težine bolida. Na slobodnim treninzima imao sam malo problema s gumama, a problemi su se nastavili i u kvalifikacijama. Nisam imao dobar grip u kišnim uvjetima i za ostvareni najbrži krug [kasnio sam 1,6 sekundi za vodećim](url=https://i.imgur.com/VAr7jmt.jpg) što me bacilo izvan druge kvalifikacijske sesije. No da me ove sezone i malo sreća mazi pogledate u 16-tu epizodu VN Singapura iliti najbolja utrka sezone by far. **OBAVEZNO POGLEDAT CIJELU UTRKU.**


















*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #19 : 11. Listopad, 2020., 19:52 »




Apsolutno vrhunska poslastica za ljubitelje F1 bila je utrka u Singapuru te sasvim sigurno veliki boost za moje samopouzdanje uoči VN Rusije koja je na rasporedu. Poslije Rusije očekuje se dva ogromna upgrade-a na prednjem i stražnjem downforce-u. Kako bi sačuvao bolid, nisam ni startao u Q3 pa ću utrku startat iz petog reda. Uostalom pogledajte i sami tu fenomenalnu utrku i triler u zadnjem krugu. 







A nakon VN Rusije, nažalost velikom greškom nakon editinga VN Japana bio sam uvjeren kako sam te highlightse digao na You Tube, ali nažalost nisam, pa sam obrisao tu utrku s HDD-a kao i editing, tako da ću ukratko opisat što se dešavalo. U kvalifikacijama nisam bio nešto konkurentan najbržima te sam Q3 završio na zadnjoj poziciji. Dok su Hamilton i Bottas imali najbrža vremena u kvalifikacijama, u utrci su bili jako loši uz katastrofalnu timsku taktiku. U 20-om krugu počela je padat kiša i nisu na vrijeme uzeli intermediate gume, pa su gubili jako puno vremena sa slickovima na mokroj stazi, to ih je koštalo sedmog, odnosno devetog mjesta. Vettel je bio nezaustavljiv, a prvi do njega bio sam ja. Imao sam strašno dobar pejs i bio sam najbrži na kiši, no nisam bio dovoljno brz da skinem Sebastiana Vettela kojemu je ovo prva pobjeda sezone, ujedno i četvrti podij. Zadnjim krugom VN Japana odvozio sam 941 krug ove sezone iliti 5,599 km. Daniel Ricciardo bio je treći na VN Japana. Još jednom isprike zbog previda. 






*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #20 : 14. Listopad, 2020., 10:38 »




Nakon fantastične pobjede na VN Rusije i odlične utrke na VN Japana, evo nam malo hlađenja na tlu SAD-a. Osim što sam bio poprilično loš na slobodnim treninzima, odlučio sam da ćemo ovu utrku žrtvovati što se tiče penala, pa sam otključao nove jedinice motora i time zaradio 20 mjesta penala na gridu, pa startamo sa zadnjeg mjesta. Kvalifikacije onda nije imalo ni smisla vozit. Kako smo loše krenuli u vikend tako sam loše krenuo i u utrku, master dizaster već u prvom krugu i utrka je bila gotova za mene. 1-2 za Mercedes i Hamilton je na korak do osvajanja sedmog naslova svjetskog prvaka u formuli 1. 

https://youtu.be/mdNm49Y3cp0





VN Meksika; Iako imamo vrhunske rezultate na slobodnim treninzima i u kvalifikacijama zaradio sam 10 mjesta penala na gridu, pa startam s 12-te pozicije u utrku radi sitnih promjena na difuzoru uoči Q3. Utrka vrlo dobra iako sam si ju uništio u suradnji s momčadi s totalnim failom u taktici, gdje smo otišli dva puta u box i time izgubili šansu za podij. Sedmi naslov za Hamiltona, još su ostale dvije utrke do kraja sezone. Like, share and subscribe ljudi ako niste na moj YT kanal; tnx. 

https://youtu.be/GypbeZqrPPU

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: F1 serijal
« Odgovori #21 : 17. Listopad, 2020., 13:43 »








Nakon VN Meksika u kojem sam zaista bio ljut radi taktičke pogreške svoga tima, apsolutno sve se posložilo na VN Brazila. Ne znam jel vam promaklo, a vjerojatno jest da sam na VN Belgije na Spa imao pole za 0,001 sekundu, što sam zaboravio napomenut. Rimac RA1 bio je daleko najbrži bolid ovog vikenda u Brazilu i sve one probleme koje mi je dosada kiša radila u kvalifikacijama i loša sreća, mi se sada vratilo na najbolji mogući način. Najbrži na treningu, u kvalifikacijama. A ostalo pogledajte u ovom fenomenalnom highlightsu jedne fenomenalne utrke. Šta reć još jedna utrka prve sezone je pred nama! Ostavite like na video i subscribe na kanal ako niste...

https://youtu.be/HpAgTajY8nA

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9