Naravno da postoje takve stvari u drugim igrama ali nisu tako šlampavo napravljene. Lulz odjebi nisam retardiran konj doista ponekad je nevjerovatno iritantno htjet lootat leš ali ne brate moraš stat na centimetar gdje je Ubisoft to zamislio. Kako je to samo lijepo napravljeno u Borderlandsu. Dođeš na metar stisneš e i sav loot iz kruga od dva metra je kod tebe. Moglo se to i ovdje napravit. I kad smo već kod loot-a. Ono Jason uđe u napuštenu grobnicu u koju nitko nije kročio bar 50 godina i nađe u kutiji smartphone.

Ono eeee, realnost. Tak teško bilo stavit ne znam ancient necklace kao loot a ne faking smartphone u napuštenoj grobnici u špilji ? Ionako nikakve koristi od loota osim da ga prodaš. Nisam popljuvao igru do kraja nego samo neke segmente. Dobro moram priznat nisam ubijao debele u stealthu, to je greška. Ajd prestanite se tak vrijeđat na Vaas-a šta ste se svi tak zaljubili čoeče ? Sam reko da sucka, da je loše glumac odradio posao ? Nisam. Pročitajte moj post noobs napisao sam da su likovi fenomenalni. Al mi je eto dosadilo da dođem na forum i na svaku vijest u vezi FC3 vidim da neki derp piše onu njegovu rečenicu o ludosti. Boooooooooooooooooooring. Istina nema klasičnog respawna ali uništiš vozilo i dolaze kao da se respawnaju iza prvog ugla (krivo sam se izrazio prije). I dalje stojim da je AI protivnika glup ko sisa od Nives Celzijus. Ne, ne želim apsolutnu imerzivnost gotovo realnu životu, al ajmo priznat da je Ubisoft u većini igre baš išao na realnost, ono skinanje živina i izrada predmeta od kože, malo municije, lov, tetovaža kao skill tree. Al kad smo već kod realnosti nejedanput mi se dogodilo u igri da se strmoglavim zmajem i razbijem u liticu i preživim sa malo oduzetog health bar-a dok se jako ozlijedim dok sprintam po ravnici i u sprintu skočim. WTF ?
I na kraju krajeva, koji vam je ? Rekao sam da bih dao igri devetku, šta se pjenite ko da sam rekao ovaj Far Cry 3 je smeće, niš ne valja evo mu 2

Ista stvar kao i kod Skyrima, super igra, sati zabave, ali ne dam mu 10 pa makar me silovalo krdo Komodo guštera.