HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 171163 Hitova
*

lulz

• 786
  • šmeker
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #375 : 08. Siječanj, 2013., 15:51 »
e frajeru ove tvoje zamjerke su urnebesne. jesi ti neki neo intelektualac koji ne pada na hype pa traži najveće gluposti u igri,,,ZAŠTO TIGRU TREBA CIJELI ŠARŽER AKO IH NA DISKAVERIJU BUŠMANI UBIJAJU TUPIM KOKOSOM????

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #376 : 08. Siječanj, 2013., 15:54 »
meni rula kad se pređe na drugi otok. teža igra nekako odmah. izazovnije baze za oslobađat (pogotovo ako za onaj skill jedan oslobađaš baze sa 100% stealtha - a baza blizu ceste pa svako malo naiđe patrola i ako ne skrivaš tijela - op, ništa od stealtha). I općenito nekako taj drugi otok izgleda zabavnije i prirodnije od prvoga.

« Odgovori #377 : 08. Siječanj, 2013., 15:57 »
Ajd prestani s tim frajeru jer uopće nije smiješno ?
Zatim daj nabaci neki valjani argument o igri osim nevjerovatnog šabanizma kojim pršti tvoja osobnost.

Napisao sam neke gluposti iz igre FC3 koje sam doživio u prolazu igre i gluposti koje nisu najveće ili najsitnije i nisam ih tražio mikroskopom nego su jednostavno tamo i smetaju.. Odigrao sam je cijelu kao i ti i napomenuo neke stvari koje me smetaju. Zbog nekih propusta doista bih dao igri 8.5 ili 9 nikako 10. Sad ti meni objasni koji mrtvi kurac se vi osjećate tak uvrijeđeno ? Vaše mišljenje je ono najpravilnije ? Ajd pokušaj barem ako ti IQ dopušta.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #378 : 08. Siječanj, 2013., 16:00 »
Nisi igrao igru kako je zamišljeno. :hiha2:

« Odgovori #379 : 08. Siječanj, 2013., 16:02 »
Igrao sam igru kako je zamišljeno :wildboy:

Čak i sa lukom i strijelom. I većinu baza oslobodio u potpunom stealthu. To ne mijenja činjenicu da neke stvari nisu kak spada. Naročito s onim oklopljenim debeljkom ili padom sa malih visina.

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #380 : 08. Siječanj, 2013., 16:51 »
Te stvari koje si naveo kao nedostatke su tolko rendom, u svakoj igri postoje. Je to iritantino, glupo i neznam šta al nema smisla to naglašavat pogotovo ovo za E tipku to u svakom drugom rpgu susrečeš. Ne postoji igra bez mane DESETODDESET niti će ikad postojat, a ako su to stvarno najveći problemi far crya onda nije daleko.
Nisam odigro još pa nez kolko to utječe na doživljaj, fluidnost, bla al ne kužim kak se neko još uvjek živcira na takve stvari.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #381 : 08. Siječanj, 2013., 17:08 »
da si igrao stealth frajeru, ne bi imao problema s debelima jer njima je lagano takedown napravit. mislim da ih je čak moguće ubit s jednom strijelom ako ih naciljaš ispod  kacige, u vrat.

i ako ti ne možeš stat ispred predmeta i držat tipku par sekundi, onda nezz, imaš kordinaciju retardirang konja ili nešto.
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj, 2013., 17:10 lulz »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #382 : 08. Siječanj, 2013., 17:10 »
kroz vizir ih se skida jednim metkom :hiha:

igra ne valja samo zato što nemaš šta radit kad ju završiš.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #383 : 08. Siječanj, 2013., 17:42 »
Igrao sam igru kako je zamišljeno :wildboy:

Čak i sa lukom i strijelom. I većinu baza oslobodio u potpunom stealthu. To ne mijenja činjenicu da neke stvari nisu kak spada. Naročito s onim oklopljenim debeljkom ili padom sa malih visina.
Skoro sam prestao citati na "respawnaju". Nema respawna u FC3, barem ne onakav kakav ti spominjes. Igra nije 10/10 ali je 9/10, Vaas je prekarizmatican i zakon, ne zato sto smo mi klinci nego zato sto je to cinjenica. Hoces argumente? Svaki segment gdje se Vaas pojavljuje je odglumljen tijelom i glasom, glumac  je odradio fenomenalan posao, a igrin Engine ostalo. Jedini minus igre je ono sto je Dragster rekao, nemas sta raditi kada zavrsis. Igra je super kvalitetan proizvod koji ti pruzi 100% zabavu za realnu cijenu, bez DLC-ova i ostalih sranja. Hoces apsolutnu imerzivnost gotovo realnu zivotu? Odustani od igara na par desetljeca onda...

« Odgovori #384 : 09. Siječanj, 2013., 01:49 »
Naravno da postoje takve stvari u drugim igrama ali nisu tako šlampavo napravljene. Lulz odjebi nisam retardiran konj doista ponekad je nevjerovatno iritantno htjet lootat leš ali ne brate moraš stat na centimetar gdje je Ubisoft to zamislio. Kako je to samo lijepo napravljeno u Borderlandsu. Dođeš na metar stisneš e i sav loot iz kruga od dva metra je kod tebe. Moglo se to i ovdje napravit. I kad smo već kod loot-a. Ono Jason uđe u napuštenu grobnicu u koju nitko nije kročio bar 50 godina i nađe u kutiji smartphone. :bonk: Ono eeee, realnost. Tak teško bilo stavit ne znam ancient necklace kao loot a ne faking smartphone u napuštenoj grobnici u špilji ? Ionako nikakve koristi od loota osim da ga prodaš. Nisam popljuvao igru do kraja nego samo neke segmente. Dobro moram priznat nisam ubijao debele u stealthu, to je greška. Ajd prestanite se tak vrijeđat na Vaas-a šta ste se svi tak zaljubili čoeče ? Sam reko da sucka, da je loše glumac odradio posao ? Nisam. Pročitajte moj post noobs napisao sam da su likovi fenomenalni. Al mi je eto dosadilo da dođem na forum i na svaku vijest u vezi FC3 vidim da neki derp piše onu njegovu rečenicu o ludosti. Boooooooooooooooooooring. Istina nema klasičnog respawna ali uništiš vozilo i dolaze kao da se respawnaju iza prvog ugla (krivo sam se izrazio prije). I dalje stojim da je AI protivnika glup ko sisa od Nives Celzijus. Ne, ne želim apsolutnu imerzivnost gotovo realnu životu, al ajmo priznat da je Ubisoft u većini igre baš išao na realnost, ono skinanje živina i izrada predmeta od kože, malo municije, lov, tetovaža kao skill tree. Al kad smo već kod realnosti nejedanput mi se dogodilo u igri da se strmoglavim zmajem i razbijem u liticu i preživim sa malo oduzetog health bar-a dok se jako ozlijedim dok sprintam po ravnici i u sprintu skočim. WTF ?

I na kraju krajeva, koji vam je ? Rekao sam da bih dao igri devetku, šta se pjenite ko da sam rekao ovaj Far Cry 3 je smeće, niš ne valja evo mu 2 :wildboy: Ista stvar kao i kod Skyrima, super igra, sati zabave, ali ne dam mu 10 pa makar me silovalo krdo Komodo guštera.
« Zadnja izmjena: 09. Siječanj, 2013., 02:11 MaliMicek »

« Odgovori #385 : 09. Siječanj, 2013., 01:51 »
Te stvari koje si naveo kao nedostatke su tolko rendom, u svakoj igri postoje. Je to iritantino, glupo i neznam šta al nema smisla to naglašavat pogotovo ovo za E tipku to u svakom drugom rpgu susrečeš. Ne postoji igra bez mane DESETODDESET niti će ikad postojat, a ako su to stvarno najveći problemi far crya onda nije daleko.
Nisam odigro još pa nez kolko to utječe na doživljaj, fluidnost, bla al ne kužim kak se neko još uvjek živcira na takve stvari.

Niti sam rekao da je Fc3 daleko od desetke. Dao bih mu devet. Ak je to daleko od deset onda ne znam, svašta.
Eto ti nisi igru niti odigrao al znaš da je rendom. idi igraj pa kad počneš pizdit zbog retardiranosti E tipke javi mi se. Ne živciram se ja na te stvari u globalu igra mi je fakat zakon al nezz ne bih se ljutio da je FC3 izašao mjesec dana kasnije ali sa ispravljenim nekim stvarima.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #386 : 09. Siječanj, 2013., 03:57 »
Mislim, realno, micek mi ide na kurac, oduvijek mi išao.

Ali složiob se s njime :(

Mislim, pretjerano hejtanje, je, ali isto mislim da ekipa diže igru u nebesa :wildboy:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #387 : 09. Siječanj, 2013., 04:04 »
Buniš se što neke stvari nisu realne poput random loota u grobnici, al bi umjesto prilaženja truplu i saginjanja da pobereš loot bilo REALNIJE stati između trideset mrtvaca, stisnut tipku i sav loot skoči tebi u inventory. Odluči se.

+
al ajmo priznat da je Ubisoft u većini igre baš išao na realnost, ono skinanje živina i izrada predmeta od kože, malo municije, lov, tetovaža kao skill tree.
:pimp: :pimp: :pimp: realnost

Al ajde, na kraju krajeva, shvaćam point koji POKUŠAVAŠ iznijet, samo što to iznosiš na užasno loš način i skačeš sam sebi u usta i puštaš mjesta za greške i krivo razumijevanje nekih stvari i bla. No, neka osnova toga što pokušavaš reći pomalo ima smisla. Podjednako ste u pravu ustvari i ti i ekipa koja hvali igru ako ćemo objektivno gledat.

« Odgovori #388 : 09. Siječanj, 2013., 12:37 »
Prešla Far Cry 3 jutros.Igra je stvarno fenomenalna.Mana ima naravno kao i svaka igra,ne znam zašto se tu prepucavate.Svako ima svoje mišljenje,nekom je Far Cry 3 najbolja igra,a nekom opet smeće.Ne treba sad tražit dlaku u jajetu,ali nema ništa loše u tome što je napisao koje su po njemu igrine mane.Više mi se ni ne ulazi u ovu temu jer se samo svađate. :fpalm:

« Odgovori #389 : 09. Siječanj, 2013., 13:16 »
Po čemu je vama pretjerano hejtanje ako dam igri 9 a ne 10 ?

Igra mi je daleko od smeća niti sam to igdje napisao i mislim da imam pravo iznijeti neke igrine mane koje smetaju, al nisam znao da ću toliko kokoški u kokošinjcu uzbudit.

Freddy nisam rekao da bi to s tipkom E i trideset mrtvaca bilo realnije i da ja to želim. Pitao sam se zašto je to lootanje tako šlampavo usudio bih se reć konzolaški napravljeno i zašto nije moglo biti malo jednostavnije kao u Borderlandsu, nauči se čitat. 
I ne skačem si u usta niti ne iznosim ništa na užasno loš način, smatram da ne moram pisat sve kao u Mažuranićevo doba. Sve što sam napisao je razumljivo. A ti klinjo nemoj zabrijavat da si neki filozof zato jer tri dana pišeš za HCL.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9