@Armor:
Nisi jos naucio da mu se ne vrijedi uopce obracat?
tl;dr
Izgleda divno, ali mehanika same igre je jos prekruta.
Ideja same igre mi je kul zbog price. Isto tako izgleda prejebeno. Mehanika je isto na mjestu, barem na papiru.
Ali kad god pogledam neki ingame trailer jedna stvar mi smeta, a to je nedostatak reakcije boraca kod udaraca. To je i u dosadasnjim nastavcima dosta kvarilo dozivljaj.
Borci prakticki ne reagiraju na udarce dok nisu "zreli" za knockout. Nema promjene putanje udarca, vecih trzaja glavom, zanosenja cijelog tijela.
Kontra udarci su tu, ali nisu mi predobro izvedeni.
Recimo, nema bonusa na stetu ako udarite protivnika dok je on u zamahu svojeg udarca. Igra to ne registrira kao pravi counter, vec jedino u slucaju da se izmaknete njegovom udarcu i onda tek uputite svoj. Reagirate na promaseni udarac i u igri to najcesce rezultira sansom za knockout. Ako "presjecete" udarac, knockout dolazi jedino ako je protivniku stamina bila dovoljno niska za knockout.
Realno, u pravom boksu su takvi presjeceni kontraudarci puno efikasniji od reaktivnih. Protivnik ne ocekuje i najcesce ne zna kako je uopce bio udaren jer je bio fokusiran na svoj udarac, pa ga pogada fizicki i psihicki u tom trenutku.
Moze doci kao lucky punch, ali vecina kvalitetnih boksaca zna spoznati kad je protivnik uzeo preveliki zamah i iskoristi priliku.
Bla.
Picajzla sam sto se tice boksa, jebi ga.