@grga
Ma ono, sam vizualni dizajn mi je manji problem, al mi smeta ponešto. Plus, to je Seymour.
Više mi smetaju smeća u priči. Za jedan linearni story driven RPG, desetka je imala glupavu priču.
Ne znam kad si zadnji put igrao igru, al plot pointovi su uglavnom bili YUNA JE OTETA OMFG. Svaki put. Svakih dva-tri sata igre. Durrr.
Rikku pokušava oteti Yunu i ubiti tebe, al hej, nakon što je oslobodiš, nikog ne boli kurac. MOŽE. BUDI S NAMA U ŠKVADRI! :G
Seymoura ubiješ nekoliko puta u igri. Al zapravo ga samo nokautiraš svaki put. Yuna ga se nikad ne sjeti SENDATI il kako se već zvalo to smeće.
U jednom trenutku ona prista udati se za njega iako zna da je zao jer,,,,,,,,,,, nezzz, to nije baš dobro objašnjeno. Mislila je da ga može promijeniti?
Uvjeren sam da bi se ti složio da sad kreneš opet igrati igru.
Neprijatelji u desetki. Ne sjećam se na što točno misliš. :solidus:
Mislim, moguće je da ih ima masa koji rulaju, al ja se na prvu sjećam samo onih rendom blobova, vatrenih kugli i sličnih potpuno nemaštovitih kričra kakvi se pojavljuju u svakom japanskom RPG-u.
Gejmplej je OK, al meni nikad nije baš sjeo. Mislim, adekvatan je i sve, al nije mi nikad bilo ono OMFG ŽELIM JOŠ IGRATI. Subjektivno, nez.
Svijet mi je rulao samo u X. I to ne svi dijelovi.