@GENERAL98, probaj Dxtory program. Meni radi na dx12 igrama. OK, trenutno ne jer sam nekaj prčkao pa
ne radi uopće ali kada radi radi i na Apexu.
Što se tiče ove ekskluzive- strašno mi je drago da je na PCu, pogotovo jedva čekam Horizon pošto sam ja
ipak za arkadnije ali opet bolje polu-simulacije vožnje

Grafika se da podesiti da je to milina. Da, čujem da mnogima trza ali ja nemam problema nikakvih, ne znam
koliko si @FFRANZ13 pokušavao modificirati video opcije ali ima ih dovoljno da bi ti trebala raditi na toj konfi.
Ipak je to dobar CPU, gtx 900 serije kartica i dovoljno rama.
Što se tiče same igre:
Iskreno, nemam što za reći osim da se nadam nekakvom MPu kada dođe "puna" igra van.
Mehanika je očekivano Forza.... Nije to ProC ili AssettoCorsa ali nije niti Driveclub nego se smjestila negdje na sredinu,
ovisno o postavkama naginje simu ili arkadi. Zvukovi su mi dobro pogođeni. Okolina je jako dobra, asfalt je jako dobar,
osvjetljenja su mi isto oku ugodna. Metal mi nije do kraja uvjerljiv baš ali to sam samo ja.
Što se mehanike tiče ipak mi je ProC i dalje najbolji u tom segmentu. Sve u svemu dobra mehanika.
Što se tiče optimizacije nisam očekivao da će mi na jako visokim postavkama raditi na 2160p60 tako
da mi je to najbolje od svega. Vrlo se brzo da zaključiti da ovo nije Gears of War zaplet nego ima nade za Forze na
PCu ako ne budu loše optimizirani portovi. Loadanja staza i automobila su brza, opcija bojanja automobila je standardna. Ja obično biram one najjednostavnije metalik boje, ovisno o modelu automobila i naravno marki.
Ono što fali ProCu to ovdje imamo- licence. Međutim, obje igre su podjednako zabavne. Meni, naravno.
Za kraj moram ponoviti- ovo mi daje nadu za buduće nastavke Forze na PCu kojima se veselim, naravno kao i Apexu