4. heist jedan od najlaksih, treci mi je za sada najtezi, peti je isto jako lagan lol. Ne znam na koju foru su ih tako podijelili. 
edit: btw wtf se dogodio na pocetku heista, izgubili se ? hahaha
Znaš onu kud svi tud i mali Mujo... Netko tko je bio 1. je krivo skrenuo i svi smo pošli za njime.
Najlakši je 1. heist. Ali nije problem u tome što je lako ili teško. Jeidni problem je s kime igraš!
Ako imaš dobre igrače i svi se razumijete i imate voice chat onda je to milina i možete čuda napravit!
Mi smo imali primjer prekjučer kad smo trojica rasturali, a neki klinac koji je s nama igrao je stalno umirao na setupu... I nema tu lijeka...
Nije uopće stvar ikakve težine heistova, nego je samo stvar u kakvu ekipu upadneš.
Mi namjerno ne igramo heistove okolo s random ekipom i ovo nam je sve 1. puta tako da ne znamo ni sami što će se dogoditi i kuda trebamo ići.
Plan nam je od svakog od nas proći sve heisteve.
Zaboravili smo snimati, ali setup misije za 4. heist su vrhunske. Također zahtjevaju veliku koordinaciju i suradnju. Nisu baš tako lagani kao što ti pričaš ili si možda odigrao samo glavni heist s nekom ekipom, a setupe nisi niti prošao.
Kad smo napali LOST i to smo još morali raditi jednako kao u završnom setupu za 3. heist. Tako da nas nitko ne skuži... Nas 4 sa snajperima polako i udri. I nismo ništa morali ponavljati. Samo je bitna ta suradnja i da su svi igrači s kojima igraš dobri inače možeš igrati i 10 sati bez da riješiš ijedan setup, a kamo li glavni heist...