Znam da je klasika da svaki od vas "high elo" igrac govori da smo mi koji smo zapeli sami krivi za to i da lazemo. Je, zasluzujem gold jer sam "greedy" i ponekad radim zalosne pogreske. Ali trudim se i svaki gejm gledam na sebe i sto sam ucinio krivo. Nakon plakanja sto sam upao u Silver 4, evo me u Gold 4 to jest promo za Gold 2 jer mi je MMR jako velik i trebam prieskociti 1 diviziju. Ovo mi je treci put da sam u promo u Gold 4. Prvi puta sam 2 puta za redom imao AFK. Prvi nije bio spojen od pocetka a drugi je odlucio izaci nakon sto je on bio first blood.
Evo slike ovog promo, za sad sam izgubio 1 gejm i evo pogledajte zasto:

Teemo odmah u champ selectu govori da ide trollat. Yi je 'rvatina. Mali ljuti homofob, nacionalista i rasist koji je navodno svakom od nas poje*ao mater 2005. Tristana izgleda ima novi build a za Aniviu nemam prigovora.
Jesmo, mi smo krivi, ali previse gejmova gubimo zbog ovakvih seljacina. Kad god mi odgovorite na ovo da zasluzujem bit gdje jesam, poslat cu novu sliku drugog gejma.
Mozda zasluzujem ostati Gold ali ne u ovom svijetu gdje o pobijedi ovisi retardiranost a ne igra.
EDIT:

Evo promo zavrsen, pobijedio sam 2. gejm a 3. opet izgubio. Ne kontam taj sistem LoL-a...