Čestitam =D> Zanima me kolko ti je trebalo (od koje divizije) do golda?
Igrao sam LoL 2-3 godine, samo normale sa prijateljima. U kolovozu-rujnu 2014. godine krećem igrati ranked i ulazim u Silver 1.
Ušao odmah u promo za Gold, izgubio i tad je sve krenulo nizbrdo. Jedno 180 gejmova sam odigrao i vrtio se stalno od Silver 3 pa do Silver 1. Tad nisam znao ništa u vezi rankeda, uvijek sam samo igrao za zabavu i uživao. Nisam znao da je farmanje važno, krivio sam stalno druge.
Tad sam pogleda ovaj video, točno ovaj video:
https://www.youtube.com/watch?v=YWDeGQc3t7cKrenuo se fokusirat na igru, naučio farmati i popravio stav. Od tad sam krenuo pravit win streakove i dospio sam u Gold 2. Tad više nisam igrao ranked do siječnja.
Nova sezona došla, odigrao 10 partija, pobijedio 2 od 10 i bacilo me u Silver 4. Obrisao igru, skinuo ju sutra dan, krenuo igrat došao do Gold 2 opet. I sad sam se opet jedno dobrih 30-40 gejmova vrtio oko 2 divizije dok opet nisam odlučio prestati se glupirati pa sam raspalio ozbiljnije i evo me sa win streakovima i pozitivnim stavom u Gold 1 sa visokim MMR-om. Sad ne igram da pobijedim i nije mi važna divizija, samo mi je cilj naučiti igrat i uživat u igri \

/