Jeste vidili ovo ;P
http://www.youtube.com/watch?v=CSIwd1A-MNg
Šta nije kupila ward
Nisam uopće znala to za Jarvana
To pali na skoro svima koji imaju stealth.
Jedan od rijetkih razloga zasto mi stara Eve i Twitch fale je bio Zilean + Twitch/Eve combo u botu.
Eve/Twitch odu u stealth, Zilean baci bombe na njih i ovi samo vide da im je nesto napravilo damage bez mogucnosti borbe.
Makar, sad mi je Jihad combo novi favorit. Yorick + Zilean.
Yorickovi ghoulovi automatski idu na najblizeg enemy champa. Zilean samo stavi bombu na njih i gg, free damage.
Elise mi je dobra, ali ona je pomalo cudan champ po prirodi.
Nema dobar AP scaling, pa se ne isplati stackat AP iteme toliko.
Vecina ljudi ju builda tako da stackaju magic penetration iteme i ostatak tanky, pa uleti na squishy champove u teamfightovima.
Inace, kakvi su dojmovi o novom ranked sustavu sad kad je malo vremena proslo?
Meni je odlicno. Bas je ono, komunikacija porasla opcenito. Ljudi se ne svadaju toliko u champ selectu(doduse, mozda ima veze s tim sto kazem da mogu igrat bilo koji role) i opcenito slusaju kad im se kaze da mozemo dobit i kad napravimo plan.
Recimo, pred neko vrijeme imao match kao jungle Vi. Bio negdje 5/0 do 13. minute, campao mid i counterjungleao.
Super nam islo, ali tad je moj team malo poceo derpat jer smo bili u prednosti i enemy Vayne se uspjela nafeedat.
3 fajta zaredom su nas skoro aceali, ja ostao jedini ziv kao Vi.
Imali smo Ezreala, Leonu, Singeda, Zeda i Vi.
Enemy team imao Talona, Akali, Vayne, Nunua i jungle Wukong.
Uglavnom, rekao teamu da Singed uleti prvi sa ultom, Leona jednostavno ostane otraga stiteci Ezreala dok Talon i Akali ulete na njega, a Zed i ja(Vi) cemo direktno ultat i ubit Vayne.
Obicno ljudi ne slusaju, ali uspjeli smo se nekim cudom savrseno koordinirat i aceali ih valjda 3-4 puta zaredom, ponovno stekli prednost i pobjedili na kraju.
To mi je bio zadnji match za Promotion iz Silver II u Silver I, pa je bio jos veci gust za igrati. I drugi igraci u teamu su isto bili u promotion seriji, pa je suradnja bila na razini.
Bilo je jos nekoliko takvih matcheva gdje su ljudi bas komunicirali i slusali, sto je bila stvarno rijetkost prije.
Uglavnom, mislim da su oni rageri i losi igraci vec pali za nekoliko Divisiona, pa je vec od Silver III sasvim pristojno za igrati.
Trenutno sam Silver I.