RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Uf, uf, ovo je izgleda prejebeno. Moram počet odigravat MGS igre. Pošto imam sada X360 koje igre su mi must play? Nije mi dovoljna ova HD trilogija jel?
Jedinica postoji za PC, nije bas najbolja izvedba al bolje od emulatora sigurno. Dvojku, trojku i Peace Walker imas u HD ediciji, cetvorku samo na PS3.Peace Walker nije nesto btw, mislim dobar je kad uzmes u obzir da je PSP, al ne moze se mjeriti s ostalim nikako.
Ae, više je rpgiš nego čisti mgs. Jesi ga cilog priša? Ima zanimljivih SUBPLOTOVA i sranja. Čak i nakon "kraja" ima još par stvari koje se dogode. Ja imam 50 sati gameplaya
Ovo je prequel jedinice i poslje PW-a.
Citat: nije_zvone - 02. Rujan, 2012., 16:02Ae, više je rpgiš nego čisti mgs. Jesi ga cilog priša? Ima zanimljivih SUBPLOTOVA i sranja. Čak i nakon "kraja" ima još par stvari koje se dogode. Ja imam 50 sati gameplaya Nisam, dosao sam do "kraja" i nisam dalje isao, ma da jesam negdje vidio da ima nesto oko Paz, bas ovo o cemu se prica u ovom novom trejleru. Isto... oni bossovi. Jel namjerno onako tesko ili trebam igrat co-op ili nesto? Jer ono, za zadnji mi je trebalo par pokusaja od po ~40 minuta
Nije Chico ovaj mali sa slusalicama u kavezu?