Meni se čini da to jest PM. Ne znam, nisam igrao PSP smeća pa nemam pojma... ali moglo bi se radit o okupljanju MGS1 ekipe. Ocelot, Mantis i kao što si i sam rekao možda čak i Wolf.
Inače ovo je najveće izdrkavanje Kojime dosad, a to stvarno nije lako za postići. Nemam pojma što bi trebalo biti točno jer ništa nema smisla. Ništa.

Svi stavljaju ovaj GIF kao prikaz tehničke strane igre (razlika između dana i noći) ali kao da nitko ne primjećuje da Snake u prvom ima potpuno sijede dlake kako kose tako i brade. Uzmemo li to u obzir, ne bi li The Phantom Pain (u kojem je još uvijek SMEĐ) trebao biti prequel.
Isto vrijedi i za ovo sranje sa Raiden 2.0 forom (bez obzira bio u pitanju Solid Snake, Gray Fox ili netko drugi). U početku ovog GDC2013 trailera je očito da gledamo iz očiju nekoga drugoga (čak i Kaz skrene doktorima pažnju na nas). To bi imalo smisla u ovoj Tanker/Plant teoriji, ali zašto se onda nakon buđenja iz kome ipak kontrolira Snake (opet SMEĐ) i zašto je Kojima izjavio da je to TUTORIAL (što podrazumijeva da se nalazi na početku igre).
Nezz. #smisao #kojima