HCL.HR

eFootball PES 2020

• 76 Odgovora
  • 29753 Hitova
Odg: eFootball PES 2020
« Odgovori #30 : 13. Kolovoz, 2019., 22:33 »
Nemam nikakvih problema s bukom konzole, a igram na ps4 iz 2014. Upravo sto je naveo dame92, lopta je zasebni objekt i skace i odbija se svuda po terenu, te nije zaljepljena igracima za noge. Ovo sto je barca partner igre, nema nikakve veze sa samim igracima, trebaju to malo dovest u red. Evo i danas sam proveo jedno 90min igrajuci demo i stvarno je zabavan. Tim vise jer ima dosta tekmi nerijesenog rezultata, i na superstar razini komp ne davi loptu nego pokusavaju nekaj i odigrat. E sad ima jedna mana koju sam uocio: komp je sa arsenalom igrao dosta otvoreno da ne kazem sasavo. Pustim ih, a oni odmah loptu dodaju lacazetu ili aubameyangu, i tu gube loptu jer sam ja brojcano nadmocniji u fazi obranr nego oni. Cim sam ja zatvorio mogucnost prodora lopte toj dvojici, krenuli su se dodavat i sirit igru. Nekako mi se cini da malo brzaju doc u realizaciju, al opet i to mi je bolje nego da se bjesomucno dodavaju na svojoj polovini terena.

*

bhlazio

• 774
  • Forza Lazio
« Odgovori #31 : 13. Kolovoz, 2019., 23:03 »
Problemi su striktno na PS4 Pro, konzol hoće da poleti.
PES vs com je jedna, online druga igra. Sve što valja u offline u online izgleda komično i igra se u 90% slučajeva pretvara u komediji. Kada bi Konami zakupio dedicated servere i malo ispolirao igru sitnim stvarima zakucao bi konkurenciju, ovako još uvijek kaska iako je u mnogim segmentima bolji. Fali im jednostavno taj jedan drastičan iskorak.

« Odgovori #32 : 18. Kolovoz, 2019., 09:51 »
Sjajan fudbal ove godine, jedva cekam full da zaigram Master Ligu.

*

bhlazio

• 774
  • Forza Lazio
« Odgovori #33 : 18. Kolovoz, 2019., 11:00 »
Sjajan fudbal ove godine, jedva cekam full da zaigram Master Ligu.

U Master ligi ces sigurno uzivati.

« Odgovori #34 : 20. Kolovoz, 2019., 10:19 »
Juce mi bio drugar, peglagli 1 vs 1 ceo dan, skoro ovako dobar PES nije bio.
Satisfeksn level 100! Toliko sitnica je sredjeno u odnosu na PES2019, koje znacajno menjaju i uticu na fudbal. Sutevi i pasovi su zakon sad.
PES 2017 i PES 2018 sam cele godine igrao na Full Manual kontrolama, jer mi na assisted jedna crta bilo previse automatski i nije imalo smisla, sad je bas po meri! Nemam potrebe vise za full manual.

*

Beli

• *
  • 91
« Odgovori #35 : 20. Kolovoz, 2019., 14:48 »
Tačno. Mislim da će ovo biti jedan od boljih, ako ne i najbolji PES do sad.

*

14maxx

• **
  • 289
« Odgovori #36 : 20. Kolovoz, 2019., 16:54 »
Slažem se takođe. Iako se svake godine ponavlja vrlčo slična priča, mislim da stvarno ove godine PES ima odličan potencijal da bude fantastičan.

Zadnjih par dana igram Demo i stvarno mi leži. U poređenju sa 19-kom nebo i zemlja. Tempo je pogođen vrhunski, dodavanja ovaj put nisu teledirigovana i ne možeš povezati 5-6 dodavanja petom ili bez gledanja već naprosto moraš malo razmisliti kome i kada dodati.
Matchmaking i dalje najslabija karika, nekada uopšte ni ne može da me spoji sa protivnikom ali to je jedina mana koju sam primijetio do sad. Takođe nove animacije su jako vidljive i za divno čudno od pomoći ovaj put, što mi se jako sviđa.

Vrhunski fudba za sad, samo se nadam da će tako i ostati u finalnoj verziji ali i u MyClubu (teško, ali treba biti optimista  :mrgreen: ). Nadam se takođe da će obezbijediti još koju licencu za ML, kao i u Seriu A ubaciti scoreboard, možda i koji stadion da pojačaju atmosferu, u suprotnom baš i nema nekog većeg efekta.  :thumbs:

*

Beli

• *
  • 91
« Odgovori #37 : 20. Kolovoz, 2019., 17:55 »
Mislim da će ML biti prava šminka ove godine. Samo bih volio kad bi ubacili rezultate ostalih utakmica na poluvremenu ili da se pojavljuju kako se mijenjaju u toku meča. Nekoliko puta sam izgubio titulu zbog toga :/

« Odgovori #38 : 20. Kolovoz, 2019., 19:26 »
Svake godine velike najave, na kraju c/p prošlogodišnje verzije. Bumo videli...  :(

*

14maxx

• **
  • 289
« Odgovori #39 : 20. Kolovoz, 2019., 20:51 »
Ovo za rezultate bih i ja stvarno volio da ponovo vidim. Ako se ne varam PES 13 je zadnji koji je imao tu opciju, i nemam pojma zašto su je izbacili. Baš u PES-u 19 su me rezultati u zadnjem kolu koštali titule u ligi..   :fpalm: Takođe hvala bogu dragom da su napokon ubacili novi sistem transfera i cijena igrača, nema smisla više da dovodim Hazarda u West Ham za 20ak miliona  :hihi:

Nadam se da ove godine finalna verzija neće razočarati.. treba imati optimizma nakon svih ovih godina  :wildboy:

*

bhlazio

• 774
  • Forza Lazio
« Odgovori #40 : 21. Kolovoz, 2019., 11:38 »
Ja sam toliko puta razocaran bio bombasticnim najavama i razlikom demo i finalne verzije da uopste me vise ne mogu zainteresovati nijednom najavom. PES dolazi u obzir samo nakon sto izadje Lite verzija i licno se uvjerim da je to to, onda cu sa gustom kupiti najskuplju verziju.

« Odgovori #41 : 22. Kolovoz, 2019., 18:49 »
Isprobao sam demo i gameplay mi je odličan. Igrači se prirodnije kreću, nisu ukočeni i napokon primaju i lopte koje im dolaze s leđa (ne odbija im se lopta od petu kao od čunja). Igrači se kreću u svih 360 stupnjeva s loptom.  :thumbs: Kamera tekme je odlično postavljena i djeluje prirodnije nego prije. Baš kao da s tribina gledaš tekmu.

*

c0bra123

• 1071
« Odgovori #42 : 23. Kolovoz, 2019., 10:43 »
Isprobao sam demo i gameplay mi je odličan. Igrači se prirodnije kreću, nisu ukočeni i napokon primaju i lopte koje im dolaze s leđa (ne odbija im se lopta od petu kao od čunja). Igrači se kreću u svih 360 stupnjeva s loptom.  :thumbs: Kamera tekme je odlično postavljena i djeluje prirodnije nego prije. Baš kao da s tribina gledaš tekmu.

Kamera se mogla tako namjestit u prijšanjim nastavcim, ja mslm.  :kava:

*

bhlazio

• 774
  • Forza Lazio
« Odgovori #44 : 30. Kolovoz, 2019., 22:00 »
Vec su napravili bug sa preorderima, nevjerovatni su. :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9