oko batlefielda se javi nekom od prekaljenih usera prek pm (imothep, HS brijem, pa možda dobiješ konkretan odgovor jer oni halaju kolko znam)
a kaj se tiče PESa jedva ga čekam. igrao sam japansku verziju i ona umnogo rula. ne znam kako ali svake godine i sa svakim novim nastavkom PES postaje još bolji, još realniji s tim da je fizika lopte i igrača također unaprijeđena do savršenstva.
također dodane su neke nove uber sitnice poput mogućnosti izvađanja brzih slobodnjaka (ako su dalje od 40 metara). dakle zamislite situaciju i kojoj idete u kontru a protivnički igrač vašeg samo lagano cimne i tako zezne vrlo dobru akciju. naravno dok vi dobijete mogućnost izvađanja slobodnog već se cijela protivnička momčad vratila u obranu. ali sada ako brzo nakon dosuđenog faula (govorimo o sekundi dvije) stisnete određenu tipku prvi vaš igrač do lopte će izvesti taj slobodni samo par sekundi nakon faula ergo vaša kontra možda neće u potpunosti propasti
savršena igra, jedina kao takva na kugli zemaljskoj.
u biti nije 100 posto savršena, jer nema potpune licence ali i to se da popravit uz pomoć 10MB patcha s neta.