HCL.HR

Počnimo s objašnjenjem šta je melodija zvona za mobilni telefon i zašto je tako

  • 0 Odgovora
  • 328 Hitova
Najlakši način da napravite vlastitu melodiju zvona je korištenje FoneDog Phone Transfer, koji se može besplatno preuzeti. Ovaj softver će vam omogućiti da izvezete svoje melodije zvona kao AAC datoteke. Možete odabrati i brojne zvučne zvukove jednim klikom. Ovim ćete zaključiti vaš projekat e-ringtona. Ako ste kreirali iPhone ušnog crva, možete koristiti FoneDog Phone Transfer da kreirate melodiju zvona za njega.

Suonerietelefono je usluga koja omogućava korisnicima Androida da lociraju i preuzmu melodije zvona besplatno. Stranica je vrijedan resurs za preuzimanje zvona, ali uključuje i brojne reklame. Iako je web stranica potpuno besplatna, pronalaženje onoga što tražite može biti izazov. Možete posjetiti Suonerietelefono.net ako tražite melodiju zvona za svoj iPhone. Sadrži veliki izbor Android melodija zvona.

Ako imate Android telefon, možete i premještati melodije zvona sa svog računara. Na Android telefonima većina će prihvatiti MP3 datoteke kao melodije zvona, ali neki možda neće. Najpopularniji formati melodija zvona su MP3 i OGG, tako da se na vaš telefon može prenijeti širok raspon audio datoteka. Ova web stranica također ima dostupnu urnebesnu melodiju za uspavanku koju možete preuzeti.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9