HCL.HR

Slušajte online radio stanicu Metropol Fm

  • 0 Odgovora
  • 192 Hitova
*

Geoffrey

  • n00b
  • 1
Slušajte online radio stanicu Metropol Fm
« : 21. Veljača, 2023., 08:50 »
Berlin - grad Kulturpreisea i kulturne razmjene dom je prvog Turkishsprachige Radiosendera u Njemačkoj. Od 1999. Metropol FM pušta tursku muziku i stvara prostor za Nemce da razgovaraju o budućnosti Turske. Stanici možete pristupiti na https://internetradiohoren.de/popmusik/radio-metropol-fm/

Misija stanice je da zabavi Berlince koji govore turski i da im pomogne da se osjećaju dijelom novog grada. Kao jedina radio stanica na turskom jeziku u gradu, njen program karakteriše kombinacija turske muzike, vesti i informacija o turskoj kulturi i svakodnevnom životu.

Dostupan je besplatno na Android uređajima jednostavnim klikom na dugme. Nudi interfejs koji je jednostavan za korišćenje i širok izbor turske muzike.

Na Lite FM-u možete pronaći najnoviju muziku i izbor najboljih klasičnih pjesama. Takođe pušta različite vrste klasične muzike i ima niz programa koje možete izabrati.

Slušajte Lite FM na svom mobilnom uređaju
Lite Fm je glavna malezijska radio stanica bazirana na klasičnoj muzici. Pruža jednostavan način da ljudi dobiju svoju omiljenu klasičnu muziku i puštaju je kad god požele.
« Zadnja izmjena: 22. Veljača, 2023., 02:13 Geoffrey »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9