Nije loše, trebate to češće raditi. Iako, par zamjerki:
- nepotrebno korištenje engleskih fraza je jako iritantno - pričaj na hrvatskom
- humor i otpušteni ton ne smetaju (dapače), ali pokušaj ipak dati nešto malo više informacija o igri i par smislenih kritika
- vezano uz ovo gore moram spomenuti i duljinu. Za neke stvari je dovoljno da budu i 10-15 minuta, ali neke igre zahtijevaju i po pola sata
Tnx na prijedlozima, stvarno - jer vidim da i netko drugi zapravo razmišlja o stvarima o kojima i ja razmišljam. Ovo za hrvatski - apsolutno se slažem, ja uvijek "forsiram" hrvatski i takve izraze, ali eto - ne padnu ti uvijek na um pravi ekvivalenti na hrvatskom kad je ovako sve live, a pomaže situaciji i što je ton kod ovakvih videa malo opušteniji u startu pa i malo "ingriša" može proći, bar ja to tako vidim. Ali da - hrvatski mi je definitivno na umu kod ovakvih stvari.
A što se tiče više informacija i kritika oko igre, nisu baš tako zamišljeni videi ovakve vrste, bar ne sada u startu - bit će varijacija naravno, svaka igra je drugačija. Ovaj put je to bila (trashy) igra koju praktički prvi put pokrećem i to je bilo zapravo to - čisto video koji prikazuje baš PRVO isprobavanje igre u komadu, bez ikakve montaže, igre o kojoj još nemamo formirano mišljenje ili nešto... i igre koja je po tematici dosta trashy, zato je i naglasak na humoru malo veći nego što će možda biti u nekim drugim videima ovakve vrste.
Drugi put će to možda biti jedan multiplayer meč u nekoj novoj mp-only igri... ili odigravanje nekog impresivnog levela iz neke potpuno treće singleplayer igre. Ne znam, nešto.
Uglavnom, da raspisao se ja, a ipak je ovo tema za samu igru, pa ajmo ipak dalje o tome...co-op netko? Iako, realno, samo nas par iz uredništva to trenutno igramo vjerojatno