HCL.HR

Source - Mission Improbable - [gameplay]

  • 1 Odgovora
  • 1214 Hitova
*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Source - Mission Improbable - [gameplay]
« : 09. Kolovoz, 2012., 13:04 »
Mission Improbable je još jedan mod koji se odvija u HL2 za svijetu, ali za razliku od većine koji su loši ili nedovršeni, ovaj se ipak isplati odigrati. Prvi razlog odnosni se na atmosferu koja kao da je ispala iz HL2. Drugi je zbog dizajna mapa jer su autori napravili fantastični posao s obzirom da su to radili u slobodno vrijeme. Treći, pa ako imate slobodno popodne, a ne znate što bi ste odigrali ovo je dobra stvar za potrošiti vrijeme.Mod se dijeli na tri poglavlja i kao što sam rekao, može se negdje unutar dva sata završiti. Zagonetke praktički ne postoje pa se dosta brzo igra i što je dobra stvar, ne forsira se korištenje Gravity guna, odnosno postoji samo jedan dio gdje je potreban. Ono što je dobro odrađeno je akcija i hod između napucavanja. Uz to postoji dio gdje se koristi ono auto, kao i ono sranje iz kojeg ispadaju headcrabovi.
Radnja je poprilično jednostavna ali je zato prezentacije dobro odrađena. Počevši od prvog poglavlja gdje se treba reaktivirati slušnu  :wildboy: postaju pa kada vam se na radiju jave pobunjenici, osjećaj je kao da igrate ekspanziju za HL2 nego mod. Isto je i u ostala dva poglavlja. Jednostavno dizajn cijelog svijeta je savršen. Uz korištenje tekstura i objekata iz originalne igre, postoji i dosta toga što je developer sam napravio.


Ja sam prilično zadovoljan s modom, nažalost ne mogu ga usporediti s EP1 jer sam to zadnji put odigrao prije četiri godine pa se ne sjećam više ničega, dok EP2 nisam igrao. Ako vam se epizode sviđaju, onda bi vam se i ovo moglo. Ukratko preporuka. I da, ako volite pregledati i najtamniji kutak mape, postoje tri cvjeta koja možete pronaći. Ja nisam niti jedan našao i rekli su mi da ne bi bio dobar botaničar.Što se tiče pokretanja moda, ovo je rađeno za Episode 2. No budući je Source SDK besplatan vjerujem da je to dovoljno imati za igranje ali ne mogu 100% potvrditi, pa ako netko proba zaigrati bez EP2 bilo bi dobro da i ovdje napiše.

Instalacija moda je vrlo jednostavna. Link za download je tu i tu. Pokrenete instaler i nakon završetka samo restartirate Steam.

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Source - Mission Improbable - [gameplay]
« Odgovori #1 : 09. Kolovoz, 2012., 13:50 »
Ja ću probat bez Ep2.
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9