Ma istina je da se nemože uvijek svima udovoljiti.
Ova igra je mnogo, mnogo puta bolja od prethodnika! Ali ovo plakanje kako su prvi nastavci bili puno puno bolji i fantaziranje da je ovo loše, (ne mislim doslovno na nikoga nego komentiram kakvih sam komentara sve sreo) su totalno sranje! Nikakve priče, nikaivh likova... Double Agent, Conviction, (kojeg su usrali dobrano) i Blacklist imaju likove, povezanost, priču dok je to u prijašnjim nastavcima bilo manje izraženo.
Pa dolazimo i do onoga da je trebalo sve ostati isto samo nadogradit vizualno.. Tada bi isti ti ljudi kukali kako je ovo postalo COD, stalno isto sranje, drugo pakovanje. Istina je da su sa Convictionom totalno usrali, (kada se sjetim onog zamračenja kada sam u nekom "stealthu"..) no Double Agent i Blacklist su odlične igre.
U Blacklistu je odlično šta se nagrađuju svi pristupi tako da možeš odabrat način prelaženja, (za sada sam prošao tri Grim misije, dvije Kobinove i dvije glavne te je gameplay jako dobar; igram na perfectionist težini, odjelo je prilagođeno stealth pristupu i ne mogu kao John Rambo pobit omanji vod vojske sa dvije ogrebotine i par kapi znoja; momentalno me likvidiraju; ali to je možda i iz razloga šta mi je sva oprema prilagođena stealth pristupu).
Mnoštvo oružja, gadgeta i nadogradnji daje različite taktike i opcije prilikom prelaska...
A čak sam i sreo kritike na grafiku te da
Chaos Theory izgleda jednako kao i ovaj naslov... Da, mora da je tako...

Iako, vidio sam PS3 verziju i to nema veze sa prezentacijom na računalu...
Kud sreće da je i Hitman Absolution ispao ovako... Ona pokvarena i šugava stealth mehanika mi nije dozvolila da pređem igru...