HCL.HR

Turbo Sliders - nova verzija (v2.5.3)

  • 0 Odgovora
  • 1079 Hitova
Turbo Sliders - nova verzija (v2.5.3)
« : 30. Studeni, 2014., 14:23 »
Turbo Sliders, zasigurno najkompletnija igra svog zanra (top-down racing game / utrkivanje iz pticije perspektive), napokon je dobila svoju novu verziju.
Nakon toliko godina, igraci su uspjeli nagovoriti developera da odvoji vremena od svojih sluzbenih poslova i unaprijedi njihovu omiljenu igru.


Poboljsanja

- Omogućena potrošnja guma – pored dosipanja goriva i popravljanja štete, ulaskom u boks igrači sada mogu da zamijene i gume. Parametri potrošnje guma mogu se detaljno podesiti.
- Omogućen drafting – to vam je onaj efekt kada vožnjom tik iza drugog auta dobijate dodatno ubrzanje jer vam je ovaj smanjio otpor zraka. U moto-sportu taj efekt se još naziva i slipstream. Osim što vam daje ubrzanje, drafting često razultira i time da gubite grip (prijanjanje), što je developer također imao na umu. Parametri draftinga stoga se takođe mogu detaljno podesiti.
- Maksimalna veličina staza je uvećana - sa 2000x2000 na 4000x4000.
- Pokreti auta su glatki i precizni kao nikad prije. Osim toga, mehanika auta poboljšana je sa nekoliko novih parametara, čime im se omogućilo da budu još „prirodniji“.
- Podržana je „slobodna kamera“ (free camera). Ova se može koristiti prilikom gledanja snimaka, ali i onda kada ste posmatrač ili izbačeni/uništeni na stazi, a želite vidjeti šta se dalje zbiva s drugim igračima koji vam nisu u vidokrugu.
- Mnoge biblioteke (libraries) su apdejtovane a igra je sastavljena s novom verzijom Visual Studia – šta god to sve da značlo. Uglavnom, ovime je je igra iznutra osavremenjena i osvježena ne bi li se bolje ponašala na novijim operativnim sistemima.
- Kupnja licence ne vrši se više sa isključivo 19.95 $ kao s ranijom (v2.0.0) verzijom, već i tu postoji više opcija od kojih su neke mnogo manji iznosi. Igra je, svakako, i dalje potpuno besplatna, a navedena licenca više je simbolika da vam se igra sviđa i da ste ju podržali.


Za sve one koji dosad nisu upoznati s igrom, evo video linkova nekoliko različitih modova:

VIDEO (Formula 1)
VIDEO (Full Contact)
VIDEO (PunaBall)

Igru, naravno, mozete besplatno skinuti OVDJE.
« Zadnja izmjena: 14. Srpanj, 2016., 22:16 Whiplash »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9