Daklem, demo je dostupan na eShopu, igra izlazi 23. kolovoza - pa da malo bumpamo temu.
Netko probao demo? Odlučio da definitivno kupuje igru?
Ja demo negdje triput prešao do sada, zabavno je totalno kad zapravo skužiš što trebaš raditi, kako je najbolje to raditi itd. Cijela igra će vjerojatno puno prirodnije i postepenije objašnjavati sve poteze itd. Demo te samo baci u akciju i objašnjava nepraktičnim prozorima u sučelju... teško je pohvatat išta iz toga u prvom igranju.
EDIT: Btw, jedna interesantna stvar - igra podržava off-TV play, ali u jednom dijelu igre uđeš s likovima u neko zatvoreno skladište i onda bi trebao gledati na akciju na ekranu GamePada dok na TV-u vidiš samo krov skladišta. I gledajući na GamePad trebaš upravljati s likovima i otvoriti vrata skladišta iz unutra... kad to napraviš, vrata se otvore, likovi izađu iz skladišta i igra se vraća u normalnu izometrijsku top-down perspektivu. E sad - koliko sam vidio, taj dio nisu baš prilagodili za off-TV play gdje imaš samo jedan ekran u koji možeš gledati. Ušao sam u to skladište i vidio samo krov, kao na TV-u prije, i mogao sam samo na slijepo probat otvorit ta vrata... što je skoro nemoguće. Možda je samo do demo verzije, ne znam.