HCL.HR

Conan Exiles (Datum izlaska: 08.05.2018.)

Žanr: MMO , preživljavanje       Developer: Funcom       Izdavač: Funcom

PC PlayStation 4 Xbox One

Taj pustolov, ratnik što strah ne poznaje još jednom će dobiti priliku da nam dokaže da je najveća i najjača faca bilo kojeg univerzuma u multiplayer open world naslovu koji u Early Acces verziji stiže ovog ljeta.

72

Conan Exiles vijesti

Conan Exiles - obdareni pustolovi

Zoran Žalac 30.01.2023.

Na današnji dan prije točno šest godina lansirana je još uvijek aktualna igra preživljavanja u svijetu Conana Barbarina, zvana Conan Exiles.

Epic Games Store je danas trebao pokloniti igru Conan Exiles, no ništa od toga

Zoran Žalac 02.07.2020.

Epic Games Storeu se ponovno dogodilo da obećanu igru na kraju neće podijeliti besplatno svim korisnicima. Ovoga puta nećemo dobiti Conan Exiles.

Konan bi uskoro mogao prijeći u vlasništvo Kineza

Zoran Žalac 22.01.2020.

Kineski gigant Tencent zainteresiran je za kupnju norveške tvrtke Funcom, čime bi između ostaloga dobio prava i na igre u franšizi Conan.

Conan Exiles video

Igramo Conan Exiles (EP2): Napale me hijene!

Igor Belan 18.05.2018.

Nitko ne voli hijene. Ružne su, smrde i imaju neki čudan životinjski smijeh od kojih ti se dlake dižu. Ne volim ih naravno ni ja, ali to me nije spriječilo da odmah pored njihovog legla dignem svoju prvu kuću u Conan Exilesu.

Igramo Conan: Exiles (EP1): Novi serijal preživljavanja!

Igor Belan 12.05.2018.

Duže vrijeme nam vičete u komentarima da želite povratak ARK serijala, ali mislim da sam s Conan Exiles našao nešto potencijalno i bolje u survival žanru. Vidjet ćemo kako će se serijal razvijat uz vašu podršku, ali ova prva epizoda bila mi je skroz zabavna.

Conan Exiles odbrojava dane do izlaska

Zoran Žalac 13.04.2018.

Nakon 14 mjeseci razvoja u Early Accessu, barbarske pustolovine Conan Exilesa konačno će biti dostupne od 08. 05., a tvorci igre poručuju nam da se pripremimo za borbu protiv zlih kreatura.

Conan Exiles specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?