HCL.HR

Frostpunk (Datum izlaska: 24.04.2018.)

Žanr: preživljavanje , RTS , simulacija       Developer: 11 bit Studios       Izdavač: 11 bit Studios

PC

Frostpunk je igra preživljavanja s fokusom na donošenje odluka u teškim situacijama. Odvijat će se u hladnom svijetu gdje se čovječanstvo pokušava boriti protiv hladnoće uz novu tehnologiju.

89

Frostpunk vijesti

Ledeni Frostpunk profitira kao lud, developer već radi na ekspanzijama

Petra Rukav 28.04.2018.

Razvojni tim koji se krije iza izvanredno depresivne videoigre This War of Mine nedavno se pohvalio kako je njihov novi naslov Frostpunk također cijenjen ponajviše zbog prodajnih rezultata.

U Frostpunku ćemo graditi zadnji grad na planeti

Zoran Žalac 11.04.2017.

Nova igra tvoraca This War of Mine zapravo je city-building žanra, ali ne očekujte da ćete u Frostpunku gradom upravljati na sličan način kao u SimCityju ili Cities: Skylines.

Frostpunk je nova depresivna igra tvoraca This War of Mine

Zoran Žalac 30.08.2016.

Poljski studio 11 Bit najavio je svoju sljedeću igru koja će žanrovski također pripasti preživljavanju kao i This War of Mine, uz jednu bitnu razliku.

Frostpunk video

Hladni Frostpunk dobiva tople preporuke po izlasku

Zoran Žalac 24.04.2018.

Frostpunk je nova igra koja spaja izgradnju grada i preživljavanje u ekstremnim uvjetima, a sudeći po prvim recenzijama – PC platforma ima novi hit.

Upoznajte novi London, zadnji grad na svijetu u igri Frostpunk

Zoran Žalac 18.04.2018.

Idućeg tjedna na PC platformi pojavit će se strateška igra Frostpunk, a njezin developer pripremio nam je video s 11 činjenica koje trebamo znati prije nego se uputimo u hladnu avanturu spašavanja zadnjeg bastiona čovječanstva.

Frostpunk će vam zalediti srce idućeg mjeseca

Zoran Žalac 09.03.2018.

Igra u kojoj spašavate zadnji grad na svijetu na PC-u će se pojaviti 24. 04. ove godine te će vas prisiliti na donošenje teških odluka.

Frostpunk specijali

Nema rezultata