HCL.HR

SCUM (Datum izlaska: 2017.)

Žanr: napucavanje , preživljavanje       Developer: Croteam , Gamepires       Izdavač: Devolver Digital

PC

Brutalna igra preživljavanja zamišljena kao televizijski spektakl rezultat je suradnje dvaju hrvatskih timova, Gamepiresa i Croteama.

0

SCUM vijesti

Hrvatska igra SCUM izgleda sve bolje i bolje, pogledajte novi video

Igor Belan 21.04.2017.

Sudeći po novom videu fokusiranom na prikaz vrlo realističnog sustava napucavanja u SCUM-u, nova igra tvoraca Gas Guzzlersa i Serious Sama izgleda sve zanimljivije.

Croteam i Gamepires imaju rješenje za dosadnu borbu šakama

Zoran Žalac 23.02.2017.

U prikazu igre SCUM na kojoj rade dva domaća studija doznajemo kako će funkcionirati borba u igri i zašto nije pametno ići šakama na medvjeda.

Kreatori Serious Sama i Gas Guzzlersa predstavili SCUM, preživljavanje u otvorenom svijetu

Stjepan Fikter 18.08.2016.

Hrvatska također ima svog konja za utrktu u pomalo zasićenom žanru preživljavanja u otvorenom svijetu. Suradnjom Gamepiresa i Croteama najavljen je SCUM.

SCUM video

SCUM ide u neočekivane dubine sa svojom simulacijom ljudskog metabolizma

Zoran Žalac 23.03.2018.

Čini nam se kako su se domaći dečki iz tima Gamepires malo zanijeli kada su kreirali simulaciju metabolizma u svojoj igri SCUM. Ispada da ćemo o zdravlju svog lika u toj igri paziti više nego na vlastito zdravlje.

Zombiji su navalili u hrvatsku igru SCUM

Zoran Žalac 09.02.2018.

Domaći developer Gamepires demonstrirao nam je kako će se izvoditi penjanje i preskakivanje u njihovoj igri SCUM te kako će fizikalnost likova, ali i težina opreme, utjecati na te aktivnosti.

Vlažnost će biti veliki neprijatelj u domaćoj igri SCUM

Zoran Žalac 05.01.2018.

Projekt domaćeg tima Gamepires svakim novim videom obećava odvesti igre preživljavanja na novu razinu. Ovoga puta demonstrirali su nam kako će vlažnost utjecati na opremu i likove.

SCUM specijali

Nema rezultata