HCL.HR

The Division (Datum izlaska: 08.03.2016.)

Žanr: MMO , napucavanje , RPG , TPS       Developer: Red Storm Entertainment , Ubisoft Annecy , Ubisoft Massive , Ubisoft Reflections       Izdavač: Ubisoft

PC PS4 Xbox One

Online pucačina s RPG elementima smještena u New York usred krize - igrači istražuju izvor virusa koji stvara sve probleme dok pokušavaju vratiti red na gradske ulice.

79

The Division vijesti

Igrač napravio photo mode za The Division, Ubisoft mu zabranio daljnje igranje

Zoran Žalac 10.02.2018.

Ubisoft je izrazio jasan stav da fotografi nisu dobrodošli u njihovoj igri The Division. Ako igru i pokušate srediti za fotografiranje, pokupit ćete trajni ban.

The Division bi možda mogao dobiti nastavak

Petra Rukav 23.12.2017.

Direktor Massive Entertainmenta, razvojnog studija odgovornog za Tom Clancy’s The Division, dao je mig da bi njegova online pucačina s RPG elementima mogla dobiti nastavak.

The Division dobio veliku Resistance nadogradnju, besplatan je do kraja tjedna

Zoran Žalac 05.12.2017.

Ubisoftova timska pucačina The Division dobila je zadnje proširenje za ovu godinu. Isprobati ga možete, zajedno sa svim ostalim DLC paketima, čak i ako ne posjedujete igru.

The Division video

The Division dobio veliku Resistance nadogradnju, besplatan je do kraja tjedna

Zoran Žalac 05.12.2017.

Ubisoftova timska pucačina The Division dobila je zadnje proširenje za ovu godinu. Isprobati ga možete, zajedno sa svim ostalim DLC paketima, čak i ako ne posjedujete igru.

The Division je dogurao do verzije 1.7 i dobio nove sadržaje

Zoran Žalac 15.08.2017.

Vrlo vjerojatno zadnje veliko ažuriranje za The Division donosi nove globalne događaje, izmijenjeni sustav achievementa te nove opcije modificiranja lika.

The Division je besplatan na šest sati

Zoran Žalac 01.03.2017.

Ubisoftov prošlogodišnji grindfest dobio je zadnju veliku nadogradnju te pozvao neodlučne igrače da besplatno isprobaju igru na šest sati.

The Division specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?