HCL.HR

Oznaka: Bethesda E3 2016

Bethesda napokon demonstrirala Dishonored 2

Filip Galeković 13.06.2016.

Dishonored 2 gameplay trailer prikazan je na Bethesdinoj E3 konferenciji, a otkriva nam nove likove, lokacije i načine za tiho, ali brutalno ubijanje protivnika.

Sljedeći Wolfenstein nosi kodno ime New Colossus

Zoran Žalac 13.06.2016.

Bethesda je na E3 konferenciji najavila dvije nove pucačine, ali čini se da je spomenuta i treća koja bi trebala predstavljati sljedeći nastavak Wolfensteina.

Fallout Shelter bit će proširen i prebačen na PC, Fallout 4 nastavlja glumiti Minecraft

Zoran Žalac 13.06.2016.

Vrlo uspješna Fallout igra za mobilne uređaje od idućeg mjeseca moći će se zaigrati i na PC-u, dok će veliki Fallout 4 dobiti niz novih DLC paketa fokusiranih na izgradnju naselja.

Skyrim požutio u HD Remasteru

Zoran Žalac 13.06.2016.

Ove jeseni na PC i konzole stiže nam proljepšani TES V: Skyrim. Vlasnicima igre na PC-u tzv. Special Edition bit će besplatan, a igrači na konzolama dobit će priliku korištenja modova.

Novi Prey ponovno nas ostavlja na brodu punom čudovišta

Žarko Ćurić 13.06.2016.

Prey 2 je mrtav, živio novi Prey! Potpuno nova Prey igra zove se samo Prey, a smjestit će nas na brod pun vanzemaljaca koji ćemo istraživati u ulozi stanovitog Morgana.

Najavljen novi Quake, malo baca na Overwatch

Žarko Ćurić 13.06.2016.

Prvim trailerom najavljen je novi nastavak kultnog arena FPS-a Quake koji ovaj put nosi naziv Quake Champions. Na igri radi Saber Interactive koji obećava brzu akciju te jedinstvene likove s različitim mogućnostima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?