HCL.HR

Oznaka: Demoni

Provjerite kakav će vam PC trebati za fantasy vestern Evil West

Zoran Žalac 15.11.2022.

Uskoro ćemo na Zapadu tamaniti vampire, vukodlake i demone, a dobra je vijest da nadolazeća igra Evil West neće tražiti bijesan hardver u verziji za PC.

Mračna pucačina Witchfire opet je odgođena

Zoran Žalac 13.10.2022.

Ni ove godine nećemo igrati Witchfire – pucačinu koja je najavljena još davne 2017. Igra je sada prebačena za 2023. te je postala igra otvorenog tipa.

RecenzijaMetal: Hellsinger

Žarko Ćurić 10.10.2022.

Metal: Hellsinger jedna je od onih igara koja je odlučila spojiti dva žanra, u ovom slučaju napucavanjem iz prvog lica i ritmičkim elementima. Je li to đavolja kombinacija koja nije trebala izaći van pakla?

HCL VideoIgramo The Mortuary Assistant (EP2): Nikad se nisam ovako prepao

Igor Belan 20.08.2022.

Moja smjena u mrtvačnici odlazi u nekom bolesnom smjeru kada saznam u kojem mrtvom tijelu se nalazi demon pa panično pokušavam shvatiti upute za kvalitetan egzorcizam. Ovo je stvarno posebno horor iskustvo!

RecenzijaMADiSON

Dominik Vadas 13.07.2022.

MADiSON je psihološki horor u kojemu uz pomoć ukletog fotoaparata pokušavamo odgonetnuti misterij i sačuvati živu glavu. Uspijeva li MADiSON zastrašiti igrača – doznajte u našoj recenziji.

Diablo 4 diže mrtvace i ne želi imati veze s mobilnim Diablo Immortalom

Dominik Vadas 13.06.2022.

Blizzard se busa u prsa kako će Diablo 4 biti najmasivnija Diablo igra do sada. Osim hrpe novih tamnica i dodataka za poboljšavanje likova, Diablo 4 donijet će nam znatno promijenjenu klasu Necromancera.

Uskoro nam stiže Witchfire, atmosferična pucačina u kojoj tamanimo vještice

Dominik Vadas 11.06.2022.

Prema prikazanom materijalu, pucačina Witchfire djeluje kao moderan poboljšan i produbljen nasljednik legendarnog Painkillera iz 2004. godine.

Doom (2016) – živi pakao na Marsu

Zoran Žalac 12.05.2022.

Na današnji dan prije točno šest godina legendarni se Doom vratio u formu. Nakon problema u razvoju s Doomom 4, id Software vratio se na sam početak i dostavio pucačinu za pamćenje.

Crossroads donosi lovački gameplay Monster Huntera s demonskim zapletom

Zoran Žalac 09.05.2022.

Najavljena je nova kooperativna igra Crossroads u kojoj branimo Ameriku od paranormalnih bića poput demona, vampira, vukodlaka i ostaloga.

U Warstride Challenges uskoro testiramo vještine brzog i preciznog pucanja

Stjepan Fikter 12.04.2022.

Umri i pokušaj ponovno neslužbeni je moto nadolazeće akcijom nabijene pucačine Warstride Challenges u early access program.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?