HCL.HR

Oznaka: Glupiranje s dinosaurima

HCL VideoIgramo ARK: Survival Ascended (EP3): Izgubio sam sve, ali ovaj T-REX nije kriv!

Igor Belan 01.12.2023.

Moj prvi susret s ogromnim crvenim T-REX-om (ili barem mislim da je to T-REX) nije prošao baš bajno, ali on uopće nije kriv što sam izgubio sve u ovoj epizodi. Ili skoro sve. Počevši od jedne gameplay snimke, pa sve do nekoliko dinosaura.

Stiže serija po igri ARK, s Vinom Dieselom – naravno

Zoran Žalac 24.12.2022.

Animirana serija po dinosaurskom serijalu ARK donijet će nam veliku postavu poznatih glumačkih imena. I dinosaure, naravno.

HCL VideoZaigrao sam Atlas iliti ARK 2 sa gusarima i nije bilo TAKO loše

Igor Belan 31.12.2018.

Ne bih vam preporučio da kupite Atlas u ovom trenutku, ali ovaj prvi pokušaj da malo istražim taj guasrski svijet nije prošao TAKO loše. Bacite prvi pogled na igru sa mnom, uz malo glupiranja, krađe i borbe sa slonovima.

HCL VideoGdje je nestalo Glupiranje s dinosaurima?

Igor Belan 26.06.2017.

Otkrivamo razlog male pauze našeg serijala Glupiranje s dinosaurima i usput dijelimo savjete za nabavku ARK-a, istražujemo potpuno novu mapu Ragnarok i bivamo napadani od strane prethistorijskih bića. Kako neočekivano!

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP7): Napalo me veliko morsko čudovište

Igor Belan 07.06.2017.

Nakon što sam se loše proveo u Redwood Forestu udarila me luda motivacija da se vratim nazad u akciju, a glupiranjem po putu ušao sam i u konflikt s jednim od najvećih morskih čudovišta u ARK: Survival Evolved.

Ultimate Epic Battle Simulator ima odgovor tko je jači – 20 dinosaura ili 10 tisuća kokoši

Zoran Žalac 05.06.2017.

Ako su kokoši viša vrsta u evolucijskom lancu dinosaura, onda bi trebale biti i jače od njih? Ultimate Battle Simulator se slaže nakon što se u njemu sukobilo 20 T-Rexova i čak 10 tisuća kokoši.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP6): Što mislite, zašto gol jašem dinosaura?

Igor Belan 25.05.2017.

Potpuno opremljen i zaštićen šaptač dinosaurima u prošloj epizodi, potpuno gol jadnik u sljedećoj? Zašto? Kako? Kome?! Evo odgovora…

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP5): Divlje mačke i druge gluposti

Igor Belan 12.05.2017.

Nakon što sam na jedvite jade doplivao tamo, u novoj epizodi Glupiranja istražujem Redwood biom na The Centeru i pronalazim neke nove dinosaurske smradove koje sada službeno mrzim. Bare dok ih ne pripitomim.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP4): Sagradio sam kuću na vodi

Igor Belan 30.04.2017.

Osim ogromnog spava na kojem sam u stvarnom vremenu radio više od sat vremena, u ovoj epizodi Glupiranja s dinosaurima pokušavam doći do vrlo dalekog otoka punog novih vrsta dinosaura.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP3): Najgluplji dinosaur ikada

Igor Belan 18.04.2017.

Nakon dva nasumična susreta s Parasaurom koji bezglavo trči u smrt mislim da titulu najglupljeg prethistorijskog bića zaslužuje upravo ta vrsta. Osim toga, u novoj epizodi slušam vaše savjete i fino napredujem u svojoj novoj avanturi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?