HCL.HR

Stiže serija po igri ARK, s Vinom Dieselom – naravno

Zoran Žalac 24.12.2022.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Animirana serija po dinosaurskom serijalu ARK donijet će nam veliku postavu poznatih glumačkih imena. I dinosaure, naravno.

Ka’će Ark serija? – U 2023., kaže Vin Diesel!

ARK: The Animated Series dobio je svoj prvi prikaz te je otkriven  zaplet serije, s likovima i glumcima koji će im posuditi glasove. Priča će pratiti paleontologinju Helenu Walker koja se nakon tragedije nađe uskrsla na misterioznom otoku s dinosaurima i… Vinom Dieselom!

Diesel će u seriji glumiti pilota i borca Santiaga, jednako kao i u ARK-u 2 – igri koja bi također trebala izaći 2023. godine.

Dieselu će se pridružiti velika postava poznatih glumca i glumica, među kojima su Monica Bellucci, Karl Urban, David Tennant, Michelle Yeoh, Russell Crowe, Malcom McDowell, Elliot Page, Gerard Butler, Jeffrey Wright i drugi. Okupio ih je Diesel, ujedno i producent serije, brzo i žestoko – čini nam se.

Komentari (2)

  • Danilo Boljevic

    24.12.2022 - 13:40

    Damn kakva glumacka postava, impressive.

  • Blackbeard

    24.12.2022 - 21:44

    Odlična glumačka postava dok nisam vidio Elliot Page. Izgleda da je prošlost kada su se pravile animinirane serije bez promocije pederluka i transsizma. Ali jesam predpostavljao kada sam pročitao Page da će biti toga. Ali eto,dolazi iz Amerike i naravno da se promovira pederluk. Glupost,zajebali su sve s tim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?