HCL.HR

Oznaka: Hello Neighbor serijal

HCL VideoProbao sam Hello Engineer i susjed mi nije stvarao probleme

Igor Belan 21.08.2023.

Hello Engineer je igra o slaganju kreativnih vozila i prelaženju izazova, gotovo na silu ugurana u svijet popularnog Hello Neighbora samo da se lakše proda. Uf, ovo je zvučalo malo negativno… ali igra je zapravo zanimljiva i jeftina.

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP8): Napokon bježimo monstrumu iz kuće

Igor Belan 29.12.2022.

Dobrodošli u veliko finale Hello Neighbora 2! Napokon smo tu i na moje opće iznenađenje – nije čak ni tako lagano. Susjed je brži i opakiji nego ikada, a prisjetio se i kako se postavljaju zamke.

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP7): Susjed me ulovio i zatvorio u tamnicu

Igor Belan 24.12.2022.

U našem najnovijem okršaju, moj susjed (inače, monstrum) uspio me nadjačati dok sam mu prčkao po kući i bacio me iza rešetaka. Što skrivaš monstrume?!

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP6): Provalio sam bogatom susjedu u kuću

Igor Belan 21.12.2022.

Ova epizoda bi bila samo obična provala u susjedovu kuću, narušavanje njegove privatnosti i otvaranje njegovih sefova – standardne stvari. Ali jedan zanimljivi bug je ovo pretvorio u najbolju epizodu ikada.

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP5): Susjed će imati traume zbog mene

Igor Belan 18.12.2022.

Opet se bavimo istraživačkim novinarstvom dok tražimo što to Mr. Peterson zapravo skriva, ali ovaj put prelazim svaku granicu i postajem baš bezobrazan.

RecenzijaHello Neighbor 2

Josip Klanfar 15.12.2022.

Konačno nam se vratio susjed koji je prije nekoliko godina uspio pokupiti nagradu za najbolju digitalnu igru. Je li nastavio istim stopama, popravio se ili i dalje tapka u mraku?

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP4): Moj novi susjed ima pušku i veliku tajnu

Igor Belan 15.12.2022.

Hello Neighbor 2 se nastavlja kod lokalnog lovca, na sve tri etaže njegove zbunjujuće kuće pune “trofeja iz šume”. Zašto se ja tamo šuljam? Što tamo tražim? Da bar znam!

HCL VideoIgramo Hello Neighbor 2 (EP3): Susjed nikad nije bio ovako zbunjen

Igor Belan 10.12.2022.

“Napredna umjetna inteligencija” što pogni našeg susjeda u Hello Neighboru 2 zakazala je ponovno kada sam mu upao u garažu i počeo skakati po autu, ali to je samo djelić onoga što se dogodilo u novoj epizodi.

HCL VideoProbao sam Hello Neighbor 2 u punoj verziji, skoro završio u zatvoru

Igor Belan 04.12.2022.

Hello Neighbor 2 je vani i ima cijeli jedan grad za istražiti, nove likove i vjerojatno još nelogičnije zagonetke! Pa idemo obući cipele istraživačkog novinara i vidjeti što to Mr. Peterson ovaj put skriva i koji vrag se događa uopće u tom gradu.

Djeca će imati noćne more od ovoga – zločesti susjed je stvaran!

Zoran Žalac 19.07.2022.

Proizvođač Hello Neighbora kreirao je fotorealističnu verziju susjeda Petersona u Unreal Engineu 5. I tip je dobio potpuno novu dimenziju horora.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?