HCL.HR

Oznaka: Hideo Kojima

Još dvoje poznatih glumaca priključilo se Death Strandingu

Zoran Žalac 22.02.2018.

Hideo Kojima proširio je glumačku postavu za svoj Death Stranding angažiranjem dvoje vrhunskih glumaca iz industrije videoigara.

Death Stranding će 2018. dobiti najavu koja će iznenaditi sve igrače

Zoran Žalac 27.12.2017.

Hideo Kojima izjavio je kako će 2018. napraviti objavu vezanu uz Death Stranding koja će iznenaditi fanove. Više od bebe u grlu Normana Reedusa.

RETRO DOZA #249: Penguin Adventure – prva igra Hidea Kojime

Gregor Stojev 10.12.2017.

U ovotjednoj Retro Dozi izdvajamo jedan skromni naslov koji je vrhunskom dizajneru videoigara poslužio kao odskočna daska u industriji.

Dobili smo novi trailer za Death Stranding, i opet nemamo pojma kakva je to igra

Zoran Žalac 08.12.2017.

Hideo Kojima prikazao je treći, do sada najduži trailer za svoj projekt Death Stranding. Neke stvari su nam nakon njega jasnije, ali takvih je zapravo vrlo malo.

Guillermo Del Toro dolazi na Game Awards, šanse su da će predstaviti Death Stranding

Zoran Žalac 03.12.2017.

Filmski redatelj i jedan od likova u Death Strandingu, Guillermo Del Toro, potvrđen je kao prezenter na nadolazećoj Game Awards ceremoniji.

Gaming kalendar: Metal Gear Solid 3: Snake Eater (2004.)

Zoran Žalac 17.11.2017.

Na današnji dan, prije trinaest godina, Metal Gear Solid serijal vratio se u prošlost i po prvi put nas stavio u ulogu kultnog Big Bossa.

Uskoro možda vidimo Death Stranding gameplay

Zoran Žalac 11.11.2017.

Kojimin prijatelj i filmski redatelj Guillermo del Toro izjavio je kako očekuje vidjeti Death Stranding gameplay kroz nekoliko tjedana. Vrijedi li to i za nas?

Hideo Kojima kaže da se akcijske igre danas rade na totalno krivi način

Zoran Žalac 06.09.2017.

Tvorac Metal Gear serijala nije veliki zagovornik raspodjele rada među različitim timovima te ne vjeruje da se tako može napraviti dobra igra.

Death Stranding zaobilazi E3 sajam, ali Kojima ima vremena za ćaskanje

Zoran Žalac 07.06.2017.

Tvorac Metal Gear serijala Hideo Kojima najavio je kako će navratiti na E3 sajam i sudjelovati na njemu, ali da sa sobom ne donosi nikakve nove materijale iz PS4 igre Death Stranding.

Kojima objasnio kako teče razvoj Death Strandinga usporedbom s talijanskim restoranima

Zoran Žalac 01.05.2017.

Hideo Kojima još uvijek je šutljiv u vezi svoje sljedeće igre, ali je gejmerskom puku ipak pojasnio u kojem je stadiju razvoja njegov Death Stranding.

Hideo Kojima kaže da je Nintendo Switch konzola iz snova

Juraj Bevandić 06.02.2017.

Nintendo Switch je dobio značajnu pohvalu od poznatog Hidea Kojime koji je konzolu nazvao gamerskim snom, ali čisto sumnjamo da ćemo vidjeti Death Stranding na njoj.

Kojima smatra da je Death Stranding trenutno najbolja odluka za tržište

Juraj Bevandić 03.02.2017.

Hideo Kojima ne može prestati hvaliti svoj prvi nezavisni projekt, a usput otkriva kako i zašto se odučio napraviti baš Death Stranding iako još uvijek ne i o čemu se radi.

Hideo Kojima nas ugošćuje u svom novom studiju

Juraj Bevandić 26.01.2017.

Povirite iza vrata novog studija Hidea Kojime u čijim se prostorijama kuha misteriozni Death Stranding za koji nas podsjeća da će biti posebna igra.

Kojima Productions ukrao Konamijevog predsjednika

Juraj Bevandić 18.12.2016.

U pomalo zbunjujućem razvoju događaja, Hideo Kojima i Konami su burno i ružno prekinuli suradnju, a onda je on zaposlio bivšeg predsjednika Konamija kao predsjednika svoje nove firme.

Mads Mikkelsen kaže da mu Death Stranding nema smisla, ali je zadivljen Kojimom

Juraj Bevandić 07.12.2016.

Oba trailera za Death Stranding su nas zbunila, ali glavni zlikovac igre Mads Mikkelsen priznaje da niti on nije shvatio Kojimu kada mu je objasnio igru.