HCL.HR

Oznaka: Pokemon GO Bosna

Veliki update za Pokemon GO upravo je sletio, stigli novi Pokemoni!

Igor Belan 12.12.2016.

Pokemon GO upravo je dobio veliki update koji smo svi čekali, a koji na kraju i nije tako velik i značajan koliko smo se nadali. Evo o čemu je riječ.

Pokemon GO bi uskoro mogao biti nadograđen drugom generacijom džepnih čudovišta

Filip Galeković 08.11.2016.

Ako željno iščekujete šansu da počnete hvatati Pokemone druge generacije po obližnjim parkovima i livadama, imamo dobre vijesti za vas.

Pokemon GO – evo što radi novi update, pripremite se za Halloween event

Gabriela Horvat 25.10.2016.

Osim dosadašnjih samo zelenih, u novom ažuriranju Niantic igračima predstavlja jaja različitih boja. Uz to, Halloween donosi još malo Hauntera, Gengara, Gastlyja i sličnih Pokemona…

Pokemon GO postaje siguran, ali i dosadan u prometu

Juraj Bevandić 19.10.2016.

Novi update za Pokemon GO spriječit će pojavljivanje Pokemona svim igračima koji se kreću brzinom višom od 50 kilometara na sat. Nema više igranja za volanom, ali isto tako niti u javnom prijevozu.

Pokemon GO i dalje zarađuje vrtoglave svote svaki dan

Juraj Bevandić 06.10.2016.

Iako je u vrhuncu svoje popularnosti developerima zarađivao i do 16 milijuna dolara po danu, Pokemon GO je još uvijek unosan i pri rati od samo 2 milijuna dolara dnevno.

Norveški političari su kul i igraju Pokemon GO na sjednicama

Juraj Bevandić 06.10.2016.

Norveška premijerka uhvaćena je kako igra Pokemon GO tijekom debate u parlamentu, ali su ostali političari sasvim u redu s time jer i oni ponekad bace oko ima li Pokemona u blizini.

Pokemon GO završio na Haškom sudu zbog igrača koji uništavaju nizozemske plaže

Juraj Bevandić 02.10.2016.

Nizozemske su se vlasti zabrinule oko nezgodne situacije u kojoj se hrpa rijetkih Pokemon GO bića pojavljuje na zaštićenim pješčanim plažama. Niantic nije odgovorio na njihove vapaje pa će se sada suočiti na Haškom sudu.

Pokemon GO Buddy sustav – evo koliko morate šetati svakog Pokemona

Filip Galeković 20.09.2016.

Pokemon GO Buddy sustav vam omogućuje da šetanjem svojih pokemona zarađujete Candy potreban za evolucije. Evo potpunog popisa koliko sa svakim pokemonom morate šetati da biste dobili jedan Candy, odnosno da biste ga evoluirali.

Ozbiljno, najozbiljnije, ne igrajte Pokemon GO dok vozite

Igor Belan 24.08.2016.

Iz Japana nam stiže tragična vijest koja je ujedno i ponajbolji pokazatelj koliko Pokemon GO može biti opasan ako se igra dok upravljate vozilom.

Pokemon Go prozvan sigurnosnom strepnjom i zabranjen u Iranu

Juraj Bevandić 09.08.2016.

Iran ima državnu ustanovu koja kontrolira internet čiji su službenici odlučili da je Pokemon Go opasan iz neobjašnjenih razloga i zabranili svojim građanima pristup trenutnom gaming fenomenu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?