HCL.HR

Netflixova serija Dragon Age: Absolution dobila je datum premijere

Zoran Žalac 12.11.2022.   •   3 komentara   •   Trailer


Animirana serija Dragon Age: Absolution na Netflixu će se moći pogledati od sljedećeg mjeseca, a poslužit će kao mali uvod u igru koju čekamo u budućnosti.

Sljedećeg mjeseca na Netflix stiže još jedna animirana serija s predloškom iz svijeta igara. Nakon Castlevanije, Dragon’s Dogme, Dote i Cyberpunka gledat ćemo Dragon Age: Absolution, kojega je Netflix radio u suradnji s BioWareom. Serija će premijeru imati 16. 12.

Dragon Age: Absolution ispričat će originalnu priču o grupi likova koju predvodi vilenjakinja Miriam. Grupa će se upustiti u krađu moćnog artefakta, a cijela misija bit će u opasnosti kad se nad njom nadvije prošlost protagonistice Miriam.

Iako radnja serije neće imati veze s dosadašnjim igrama, vidjet ćemo ovdje i neke poznate likove iz igara. Osim toga, radnja serije bit će smještena u regiji Tevinter, koju ćemo na taj način moći pobliže upoznati prije nego ju posjetimo u novoj igri Dragon Age: Dreadwolf.

Komentari (3)

  • Akull

    13.11.2022 - 09:58

    Može…

  • Loghain

    14.11.2022 - 00:10

    Izgleda vrlo zanimljivo, mislim da bi moglo biti jako dobro pogotovo stoga što BW direktno surađuje sa Netflix-om na priči, sviđa mi se to što se nadovezuje na igre.

  • Fenner

    14.11.2022 - 07:35

    Znači, odaberu najmanje poznatog lika. Zašto nije priča o npr. Morigan ili Leliani? A ne daj bože da je neki muški protagonist. Izgleda dobro ali vidjet ćemo, kaj bude od svega toga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?