HCL.HR

Oznaka: Fantasy tematika

Extinction vam ne daje mnogo šansi protiv ružnih divova

Zoran Žalac prije 2 dana

Za nešto manje od mjesec dana u igri zvanoj Extinction borit ćemo se za spas od izumiranja ljudi tako da pokrenemo istrebljivanje ogromnih divova.

U igri Planet Alpha istraživat ćemo nepoznate planete kroz 2D gameplay

Zoran Žalac prije 5 dana

Izdavačka kuća Team17 predstavila nam je naslov Planet Alpha koji donosi atmosferičnu avanturu na stranom planetu prožetu platformerskim elementima.

U strateškoj igri Achtung! Cthulhu Tactics borit ćemo se protiv lovecraftijanskih nacista

Petra Rukav prije 1 tjedan

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, videoigra smještena u alternativnom univerzumu Drugog svjetskog rata predstavit će nam sukob između Saveznika i lovecraftijanskih nacista.

God of War zazire od mikrotransakcija pa ih neće ni imati

Petra Rukav prije 1 tjedan

Bez obzira jesu li prikladne ili ne, mikrotransakcije su element mnogih videoigara, no Sony Santa Monica Studio poručio je kako nema proklete šanse da će iste zaživjeti u njihovoj God of War PS4 ekskluzivi.

The Swords of Ditto dobio datum izlaska

Zoran Žalac 06.03.2018.

Akcijski RPG naslov The Swords of Ditto bit će dostupan za igranje u solo ili kooperativnom modu od 24. 04., kada krećemo u borbu protiv zlog Mormoa u prekrasnom, ali i opasnom svijetu.

Predivan RPG o mišu trubaduru napokon je dobio konkretan datum izlaska

Petra Rukav 27.02.2018.

Nakon gotovo pet godina rada Ghost of a Tale, akcijska avantura s elementima stealtha i mišem u glavnoj ulozi, napokon će biti dostupna za PC.

Besplatna kartaška igra Fable Fortune izlazi ovoga tjedna

Zoran Žalac 20.02.2018.

Nakon što je neko vrijeme provela u Early Accessu, kartaška igra Fable Fortune ovoga će četvrtka biti dostupna svim igračima na PC-u i Xboxu.

Pillars of Eternity 2: Deadfire potvrđen je za konzole

Zoran Žalac 07.02.2018.

Donedavna PC ekskluziva Pillars of Eternity 2 ipak će se pojaviti i na konzolama krajem tekuće godine, ali na njoj neće raditi ekipa Obsidian Entertainmenta.

Ash of Gods je vizualni roman oblikovan kao turn-based RPG s roguelike pričom

Petra Rukav 05.02.2018.

Ash of Gods igra želi nas pretvoriti u hrabre ljude koji su spremni donositi teške odluke i žrtvovati druge pa i sebe da zaustave pošast tame i smrti koja uništava njihovu domovinu.

RETRO DOZA #256: Enclave

Gregor Stojev 29.01.2018.

Naslov kojega danas stavljamo na pozornicu svojedobno nije ostavio veliki trag u industriji videoigara, no to ne znači da se uz njega nije moglo zabaviti.

Najavljena je viteška igra Castle of Heart

Zoran Žalac 27.01.2018.

Na Switch konzoli uskoro ćemo igrati 2D akcijski platformer u kojemu ćemo kao vitez spašavati kraljevstvo od zlog čarobnjaka.

Underworld Ascendant pokazao trzavi, ali obećavajući gameplay

Zoran Žalac 27.01.2018.

Spiritualni nasljednik Ultima Underworlda ove bi se godine trebao pojaviti na Steamu, a njegovi tvorci demonstrirali su kako napreduje razvoj same igre.

Vampyr ima glazbu koja se odbija po ulicama Londona

Zoran Žalac 25.01.2018.

Novi video o produkciji igre Vampyr otkriva nam koje ćemo regije Londona posjetiti te kako će u njima funkcionirati glazba od koje ćemo se naježiti.

Nova Dragon Age igra je potvrđena, Anthem navodno odgođen za 2019.

Zoran Žalac 25.01.2018.

BioWareov Mark Darrah potvrdio je kako radi na novoj igri Dragon Age serijala, ali i da je preuzeo ulogu izvršnog producenta Anthema.

Impresivna RTS kartaška igra Golem Gates dobila datum izlaska

Zoran Žalac 24.01.2018.

Prošlog mjeseca na Steamu se pojavila igra Golem Gates koja je svojom kombinacijom RTS-a i kartaških elemenata zaintrigirala brojne igrače. Sada je najavljeno kako će igra izaći krajem trećeg mjeseca.