HCL.HR

Evo kako izgleda novi Football Manager 2019 – sav je ljubičast!

Zoran Žalac 28.09.2018.   •   0 komentara   •   Trailer


Sports Interactive počeo nam je otkrivati novitete i promjene koje možemo očekivati u Football Manageru 2019. Za početak, igra će izgledati drugačije od onoga na što smo naviknuti prošlih godina.

Football Manager 2019 ove će godine napokon promijeniti vizualni identitet, no to se neće očitovati samo na naslovnici igre i u glavnom meniju. Naime, Sports Interactive planira napraviti niz promjena u sučelju same igre, počevši od njegovog izgleda, odnosno kolorita.

Glavna boja FM-a 2019 bit će ljubičasta, što je pomalo netipično, ali ako vam se ne sviđa vjerojatno će se to moći promijeniti. Zgodna je stvar što će u elementi sučelja biti obojani u boje kluba kojega vodite, pa ćete tako primjerice u Unitedu imati crvene elemente sučelja dok će City imati svijetlo plave. Igra će također koristiti novu vrstu fonta, ako to ikoga zanima.

Za sve početnike među menadžerima bit će pripremljen novi tutorial, no daleko najvažnija promjena bit će u novom sustavu treniranja. Sada će se moći odrediti tri vrste treninga dnevno, a nogometaši će moći trenirati više različitih vještina. Na samom terenu bit će uključena VAR tehnologija, ali samo u ligama koje ju prakticiraju u stvarnosti. O ostalim promjenama možete čuti izravno od Sports Interactivea u donjem videu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?